Superliga

Trei foști utiști se reîntâlnesc în tricoul Chindiei, ultimul care a semnat cu dâmbovițenii e Dima!





Constantin Dima este al doilea fost utist care semnează cu Chindia Târgovişte în această vară, după Modestas Vorobjovas. Fundaşul de 22 de ani se va reîntâlni la formaţia dâmboviţeană cu mijlocaşul lituanian şi cu Juan Pablo Passaglia, fotbalişti cu care a jucat şi la Arad. Daniel Celea a evoluat și el în „alb-roșu”, dar acum 5 ani în Liga 2-a.

Sosit în octombrie la UTA, Dima a debutat în tricoul „roş-alb” doar în ianuarie şi a jucat numai şase partide pentru arădeni. Înainte de a semna cu UTA, fundaşul central mai jucase în România pentru Metalul Reşiţa, Sepsi, Viitorul şi Astra, dar şi în Ucraina, la Desna.

Pe lângă cei doi jucători plecaţi de la UTA, Chindia a mai anunţat şi două reveniri, Cristian Neguţ şi Denis Dumitraşcu. Dâmbovițenii au și un antrenor nou în locul lui Emil Săndoi în persoana lui Adrian Mihalcea, care a pregătit-o pe „Bătrâna Doamnă” în startul sezonului 2017-2018.









5 comentarii

  1. De acord, CHINDIA in sezonul acesta cu un lot foarte subtire ,cred ca, este prima abonata la retrogradare !!! FORTA UTA Arad si hai MESZARE cu INVESTITORII !!!

    0
    0
    1. Nelule,indiferent de amicitia dintre noi,nu spun ca UTA e perfecta,departe de mine gandul, dar cu Mihalcea asta al vostru,retrogradati,200%,indiferent ce jucatori veti avea…Asculta-ma,te rog..dar probabil ca simti si tu asta…Nu esti chiar un novice…Cand l-am vazut pe Ghergu al vostru,sau cum il cheama, cu un tricou labartat pe el,un mosneag trist….pe acolo,de forma…Nu tot politic?Asta este realitatea in Romania..De aceea nu functioneaza absolut nimic,pe nici un plan….Si nici nu va functiona atat timp cat politicul isi baga nasul peste tot…Matraguni,otrava nationala si culmea,isi aroga mereu merite…

      0
      0
      1. Ghergu a fost un fundaș stânga bun, a jucat ani buni în prima divizie. El nu este politic, dar peste tot fotbalul românesc este politicul.

        0
        0
  2. GIRO,nu te supara dar UTA., nu tot politic este condusa ? Si sa stii ca, nu sunt de acord cu tine in a jigni, de a te lua de Ghergu la cum se imbraca si facandu-l mosneag . Nu este frumos ceea ce faci !!! Totusi Ghergu are foarte multe meciuri in liga1a ,intreabal pe Claudiu Dragan si te va lamuri !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button