Fotbal judetean

Au ajuns și fotbaliștii senegalezi la Ineu, Sculici îi poate folosi în returul barajului cu Dănceul!





ACB Ineu a rezolvat, în proporție foarte mare, ecuația promovării în Liga 3-a, după 5-0 cu Recolta Dănceu, în prima manșă a barajului de promovare. Cu această ocazie, au și debutat ambii fotbaliști camerunezi sosiți săptămâna trecută, mijlocașul Ntchinda Kom Cahill și fundașul Ngake Wandji Francklin, care au arătat lucruri bune.

Însă, la returul din județul Mehedinți, zărăndanii le pot oferi alte surprize „de culoare” adversarilor și asta pentru că de două zile contează și pe trei fotbaliști senegalezi. Toți au sosit la Ineu prin intermediul lui Ousmane Gueye, fostul atacant al UTA-ei, Pîncotei și ACB-ului, în urmă cu două sezoane. Vorbim despre trei jucători tineri: fundașul Jean Baptiste Mendy (19 ani), mijlocașul Mouhamed Ndoye (19 ani) și atacantul Mouhamed Toure (18 ani), care ar avea drept de joc încă de sâmbătă, cu ocazia manșei secunde a barajului. „Ca și în cazul jucătorilor din Camerun, dacă vom considera că merită să joace, vor juca. Dar, evident, i-am luat în special în perspectiva campionatului următor, pe care sperăm să-l jucăm în Liga 3-a. Mai sunt cel puțin 90 de minute de jucat, trebuie să rămânem concentrați și responsabili pentru returul de sâmbătă”, a afirmat Cristian Sculici, antrenorul principal al „alb-albaștrilor”.

Delegația Ineului pleacă de vineri spre Oltenia, urmând să se cazeze la Turnu Severin înainte de jocul cu Dănceul, de sâmbătă, de la ora 17,30.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button