UTA Arad

UTA le deschide ușa tuturor investitorilor, dar își ia firmă de avocatură! Meszar: ”Nu ne trădăm partenerii!”





La o săptămână de la comunicatul prin care își asuma lăsarea în afara clubului a oamenilor de afaceri arădeni interesați de preluarea clubului UTA, Alexandru Meszar a ieșit public cu nu mesaj din care înțelegem că este deschis la negocieri, dar  în condițiile fixate de el, plecând de la implicarea firmei de avocatură arădene, Lanevschi & Lanevschi. Totodată, conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne” vorbește despre amenințări și linșaje mediatice la adresa sa și a angajaților și că nu înțelege de ce se dorește schimbarea forțată a conducerii clubului. Totodată, Meszar susține că investitorii Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudolf Vizental nu au prezentat și actualei conduceri a clubului UTA planul lor managerial, ci acesta fost prezentat pentru prima oară de SCU la conferința de presă de vinerea trecută.

Dar vă lăsăm să citiți întreg comunicatul publicat pe site-ul oficial al clubului cu titlul: ”Informare fără ură și încrâncenare despre UTA, despre negocieri și despre viitor”

”Am decis să aleg această cale de comunicare ca răspuns la materialele de discreditare apărute în această perioadă în media și pe rețelele de socializare despre UTA, despre mine, despre conducere și despre angajații clubului. 

La început, deoarece am fost contestat în calitatea mea de a reprezenta clubul, vreau să clarific poziția mea la UTA. Nu înainte de a observa că aceste contestații au apărut doar după terminarea  negocierilor cu grupul de investitori. Până atunci eram legitim, după aceea, curios, nu mai. 

Sunt membru asociat al clubului UTA din 2013, coordonatorul acestui proiect care, în nouă ani, cu ajutorul arădenilor, a dus echipa din Liga a IV-a în Liga a I-a, unde ne pregătim să fim prezenți pentru al treilea an consecutiv, lucru ce nu s-a mai întâmplat din 1979, de la prima retrogradare a echipei. Iar eu cred că, în măsura în care depinde de mine, UTA va fi numai în Liga a I-a de acum încolo. 

Pentru cei care inițiază și coordonează această campanie de discreditare, până ieri eram eroi. Astăzi suntem persoane non-grata. Interesantă schimbare de 180 de grade de pe o zi pe alta. Oare de ce? La prima impresie pentru că două entități private momentan nu s-au înțeles la o colaborare. Dacă însă privim dincolo de vitrină se pare că nu este vorba doar de atât. Iar acest grup deosebit de gălăgios și agresiv nu conștientizează că țintele indirecte ale atacurilor sunt echipa și arădenii care au făcut eforturi, au crezut și cred în continuare în acest proiect. Și, prin tot ceea ce face acest grup, distruge tot ce au construit și au visat arădenii în acești nouă ani. 

Vin la echipă jucători și antrenori pentru imaginea creată în acești nouă ani, pentru stabilitate și seriozitate. Pentru un public frumos, civilizat și numeros. Clubul nu va lăsa ca un grup mai mic sau mai mare să distrugă imaginea creată în timp, cu multe eforturi și sacrificii. UTA a fost exemplu național în ultimii ani privind organizarea, privind prezența spectatorilor la stadion și atmosfera creată de ei. Și așa trebuie să rămână.

Ne punem întrebarea de ce se dorește acum atât de mult această schimbare forțată a conducerii, cu mijloace folosite ca pe vreme de război? Păstrând proporțiile, istoria se repetă oarecum dacă ne amintim cum a trebuit să plece creatorul acestui club. Acum conducerea cea mai longevivă din istoria clubului – și cu cele mai bune rezultate din ultimii 40 de ani – trebuie să plece că așa vor unii.  Să sperăm totuși că  nu mai suntem în anul 1948. 

Și cu toate acestea, am ajuns să se transmită amenințări și atacuri la persoană celor din conducere, la angajații clubului, să avem parte de vizite de intimidare a zeci de persoane cu cefe late la domiciliul meu și al angajaților, la birourile clubului, să fie atacat personalul clubului care muncește din greu multe ore suplimentare fără a ține cont de weekenduri și sărbători, pentru ca publicul arădean să fie cât mai bine servit, să nu stea la rând, să aibă acces la meciuri în siguranță, așa cum s-a întâmplat chiar și în perioada pandemiei. Să primească mesaje de amenințare persoanele care, pe rețelele de socializare, nu sunt de acord cu această campanie de distrugere a fenomenului UTA. De unde și până unde? Oare de ce? Și care este interesul? Cine e în spate? Eu, cel puțin, sunt sigur că nu grupul de investitori. 

Clubul a avut și are în continuare credibilitate totală în rândul arădenilor, dovadă fiind miile de abonamente reînnoite, sutele de mii de euro oferite anual de sponsori locali care vin lângă club de bunăvoie, fără să reclame nimic, acceptă proiectul nostru așa cum e, au încredere în munca noastră, nu vor acțiuni și nu vor să conducă. Pe ei trebuie să îi respectăm în primul rând. 

Revenind la fondul problemelor: negocierile cu investitorii au început să aibă loc datorită faptului că UTA a fost și va rămâne deschisă pentru orice asociere sau pentru schimbare totală a membrilor. În continuare ne dorim să vină în club sau să preia clubul în totalitate cei care pot asigura mai mult, atât financiar cât și profesional. 

Pentru ca aceste negocieri în viitor să se desfășoare într-un mod adecvat și profesional și într-un ritm mai avansat, suntem în curs de contractare a firmei de avocatură Lanevschi & Lanevschi, care să ne reprezinte în relații cu posibili investitori, să încheie tranzacții și să comunice mass-mediei stadiul tratativelor existente.

Și pentru că nu ne trădăm partenerii, adică pe arădenii care au fost și sunt cei mai importanți piloni ai proiectului și au investit cei mai mulți bani în club, vom insista ca orice eventuală tranzacție să fie avizată de Consiliul Local și Consiliul Județean, consiliile care îi reprezintă pe arădeni. 

Grupul de investitori a greșit oarecum, pentru că, indiferent ce se vechiculează acum pe Facebook sau în presă, nu ne-a prezentat și nouă, conducerii clubului UTA, planul lor managerial publicat doar după încheierea negocierilor și nici atunci de ei, ci de SCU la o conferință de presă. Din punctul nostru de vedere, acest subiect este închis, nu mai dorim să-l comentăm, lăsăm să vorbească faptele. Pentru cine are ochi să vadă, urechi să audă. 

În schimb, prin firma de avocatură, ușa clubului este deschisă pentru oricine dorește să vină lângă echipă. Noi rămânem să facem și vom face ce știm mai bine: fotbal.

În final rămâne să vă transmitem că ne ocupăm în modul cel mai serios de pregătirea noului sezon, atât pe plan sportiv cât și pe plan managerial. Avem creionat un buget mediu pentru Liga I, majoritatea sponsorilor au anunțat dorința colaborării cu UTA și pentru viitor, unii au majorat consistent sprijinul financiar pentru noul sezon, dar ne bucurăm că avem și sponsori noi. 

Cei de bună credință, fiți convinși că, împreună cu jucători, staff și conducere, vom face tot ce depinde de noi pentru a obține rezultate cât mai bune și o clasare mai bună decât sezonul precedent. 
Pentru noi UTA într-adevăr contează!

Alexandru Meszar”

60 comentarii

    1. Minciuni sfruntate. Aceasta iesire in decor a lui Meszar,nu este ticluita de el, ci cel mai precis de o persoana juridica la comanda politicului. Adica UTA nu are destule datorii, ca acum ii trebuie la Meszar firma de avocatura….Cati bani ne costa firma de avocatura,domnule Meszar,va fi platita din procentul luat de Atletico de la UTA de pe jucatori,intreb si eu, poate firma de avocatura ti-a dat voie sa investesti si tu la UTA, ca de mult voiai si tu sa investesti,dar nu te-a lasat grupul de interese politic din Arad constituit la fel ca si oligarhii putinisti din Rusia. Cand ziceam pe aici de transparenta la club,multi mi-au dat peste nas ca ce ma intereseaza pe mine cu cat vinde Meszar tricourile si alte cele ( cu insemnele clubului pe ele) , iar noi ca prostii le luam asa scumpe cum erau,deoarece credeam ca aduc profit UTA-ei. Acum s-a dovedit si faptul ca nici un ban nu intra in conturile UTA-ei. Pana politicul isi baga coada la UTA, VOM FII O ECHIPA MEDIOCRA, care se va bate la evitarea retrogradarii si cu datorii foarte mari an de an pana ne vom sufoca. Cata dreptate avea Sucu de la Rapid,cand zicea ca el nu vrea implicarea politicului la club, dar numele lui e Sucu…..nicidecum Meszar. Noi nu vrem investitura,vrem firma de avocatura. Hai UTA,hai Aradul.

      0
      0
  1. In ce calitate pune el condiții ca Tranzacția sa fie aprobată in Consiliul Local si Județean.
    Fiind vorba de 2 entități private chiar si așa extrapolam la maxim Consiliul Judetean acordă o mini finanțare de până in 50 de mii de euro.
    Iar faptul ca se compară cu Baronul Neuman alungat de război făcând o paralelă cu situația de acum arată ca și-a pierdut complet uzul rațiunii.

    0
    0
  2. Minciuni pentru copii până in doi ani, au negociat luni de zile și nu s-a vorbit despre proiect, să fim serioși.
    Conducerea inlăturată când cei care vor să preia clubul au insistat ca Meszar să rămână alături?
    Despre jignirea suporterilor, ‘ cefe late’ nici nu știu ce să spun.
    Un comunicat cu atâtea lacune incât aș jura că-i dictat de Falconetti și scris de vreo 3-4 oameni din club.
    Ne insultați inteligența, domnilor, nu mai merge cu stilul ăsta, vremea voastră, a ciocoilor, a cam trecut.

    0
    0
  3. „Revenind la fondul problemelor: negocierile cu investitorii au început să aibă loc datorită faptului că UTA a fost și va rămâne deschisă pentru orice asociere sau pentru schimbare totală a membrilor. În continuare ne dorim să vină în club sau să preia clubul în totalitate cei care pot asigura mai mult, atât financiar cât și profesional.”
    Ne dorim ca UTA să fie printre primele 4 dpdv financiar și profesional, nu în situația în care este acum, când nu avem șanse să „înregimentăm” FOTBALIȘTI!
    În acest moment suntem cu datorii de 2 milioane de euro datorii în fiecare an, din cauză că este nevoie de aproximativ 6 milioane de euro pe sezon pentru ca UTA să nu mai facă alte datorii!
    Investitorii pot aduce acești bani în club, care dacă vor fi gestionați corect, UTA SE VA BATE LA CAMPIONAT ÎN FIECARE SEZON!
    Forza UTA!

    0
    0
        1. ca să fie gestionați corect cei care vin cu bani trebuie să aibă un cuvânt de spus nu doar un loc în conducerea administrativă. dacă tu vi cu 50-100k euro pe sezon și eu duc 2-3 milioane de euro pe sezon n-am să accept niciodată ca tu să deții 60% din voturile care decid soarta clubului.

          0
          0
    1. nu avem oferta investitorilor, doar acel plan prezentat de SCU si care, se scrie in acest comunciat, nu a fost prezentat in aceasta forma si conducerii clubului … cine mai intelege ceva???

      0
      0
    2. oferta era ca toate datoriile să fie plătite imediat, inclusiv creditările către atletico. Cu tot cu plata datoriilor suma investită din primul an ajungea pe undeva la 8 milioane de euro. Din al doilea an se urmărea construcția unui centru integrat de pregătire cu minim 4 terenuri de antrenament, sală de mese, condiții de recuperare, cabinet medical, etc…bugetul pentru anul 2 era de 6,5 mil euro, în al 3-lea și al 4-lea an era de 7,5 mil euro, iar în al 5-lea bugetul ajungea aproape de 10 milioane pe sezon. Discutăm de 40 milioane de euro investiți în 5 ani de zile. Mi-e greu să cred că Meszar nu știa lucrurile astea din moment ce s-a discutat la greu pe tema procentelor deținute. Datoriile au ieșit la iveală după ce s-a început discuția despre preluarea UTA-ei.

      0
      0
      1. exista un document scris, o oferta cu aportul investitorilor si exact cine si cati bani dau? tu confunzi bugetul clubului cu aportul investitorilor … stim ca au fost discutii dar un document scris exista?

        0
        0
        1. Ce document scris vrei tu să ai? Cu tine au negociat? S-au finalizat negocierile? Nu este nimeni obligat să facă public ce hârțogăraie au făcut ei în timpul negocierilor. Documentele scrise precis au existat între ei, o parte au fost prezentate de SCU. Au venit fiecare cu propuneri. Și ba da!!! Știi și tu prea bine că bugetul clublui ESTE FIX aportul investitorilor. Deocamdată suntem la -2 milioane.

          0
          0
          1. Fara suparare , ce prostii vorbesti ? …”bugetul clublui ESTE FIX aportul investitorilor” .
            Bugetul este alcatuit si din alte venituri ce nu tin doar de investitori ( drepturi TV, bilete , abonamente , sponzorizari , materiale promotionale etc )

            0
            0
          2. Da cine e SCU asta frate de lor trebuie sa-i prezinte documente marii investitori ? Daca sunt in cardasie unii cu ceilalti (SCU cu marii investitori ). Sincer mie nu-mi miroase a bine . Imi miroase a smecherie .

            0
            0
          3. @Arad4ever
            Hai mă ce dracu, parcă ești de 2 zile născut și nu știi cum funcționează lucrurile. Teoria îi una, practica îi alta. Abonamente vândute fără bon fiscal. Aceași situație și la magazin + adaosul comercial umflat. Mai sunt banii de la primărie care oricum se întorc la primărie prin diferite firme de casă, șamd. Atât timp cât nu știi ce ți-a intrat în club și ce nu, îi imposibil să îți faci un buget relevant. De aia am ajuns pe minus. Și da, îmi permit și cred cu tărie că în România (indiferent ce filme avem în cap de autofinanțare, club ca și în vest, șamd) bugetul ți-l face patronul. Restul îs mărunțișuri.

            0
            0
        2. Investitorii nu au mentionat nimic de aport de capital, doar ca vor manageria ei un buget mai mare. Preluare din vorbe, fara bani. Tipic.

          0
          0
        3. Lucian, sa fim seriosi oameni astia negociaza de 4-5 luni de zile, tu chiar crezi ca nu exista documente intre ei. Nu a fost prezentat lui Meszar un proiect cand au inceput negocierile asta mi se pare minciuna suprema. La inceputul discutiilor Meszar era parte ca sa ramana in club ( conform celor prezentate de SCU el este dorit in club si in viitor), sa conduca activitatea sportiva, sa fim seriosi era clar un proiect pe care discutau asta.

          0
          0
          1. eu stiu ca s-a discutat doar pe bucati, cand cu un investitor, cand cu altul, s-a discutat mult despre viitor, planuri asa din vorbe legat de multe lucruri de amanunt … acum vad ca suporterii au impresia ca au venit investitorii cu multe milioane in servieta si meszar nu vrea sa le ia … ar fi bine sa stim daca exista o astfel de oferta concreta … e ciudat ca nici un investitor nu a iesit in fata aradenilor sa ne-o prezinte ca sa aiba toata lumea incredere ca stiu la ce se inhama … meszar sustine acum ca nu a primit acel plan managerial anuntat, culmea, de suporteri, nu de investitori, cu bugetele anuale dar neclar in privinta aportului investitorilor la acel buget …

            0
            0
          2. Oare minte Meszar cand afirma in ultimul comunicat: Grupul de investitori a greșit oarecum, pentru că, indiferent ce se vechiculează acum pe Facebook sau în presă, nu ne-a prezentat și nouă, conducerii clubului UTA, planul lor managerial publicat doar după încheierea negocierilor și nici atunci de ei, ci de SCU la o conferință de presă.

            0
            0
  4. În fine s-a ajuns la etapa de la care trebuiau începute discuțiile. O firma de specialitate poate oferi consultanță de specialitate , poate armoniza și media interesele diferite cu scopul final de a da o societate care să garanteze evoluția clubului. Dă-le Doamne minte și înțelegere.

    0
    0
  5. Cu 2,7 milioane de euro datorii Clubul se lăfăie in extravagante face mii de bilete cadou si cumpăra publicitate pe Facebook Ads pt un clip banal de antrenament. Pana acum fanii erau jecmaniti si pt transmisia amicalelor acum sunt fani de promovare.

    0
    0
      1. La fotbal se aplica regulamentele sportive e o comparație fara relevanță de ce? Dacă maine ai avea o datorie la un jucător vine FIFA si FRF si te depuncteaza pana ajungi ca Mediaș.
        Eu cred ca ar trebui sa ne uitam in ograda noastră.
        Si pana acum Juncan a ajutat clubul cu bani in lunile care nu intrau de la drepturile tv.

        0
        0
        1. asa este, Juncan a ajutat dar acum nu mai se pune problema de cateva mii sau zeci de mii de euro cu totul sau împrumut, acum e vorba ca investitorii sa isi asume ca vor veni cu milioane de euro, bani care nu cred ca ii vor mai recupera, pot doar spera ca dupa cativa ani clubul sa se intretina singur si ei raman cu actiunile care pot valora mai mult sau mai putin …

          0
          0
          1. Pai ei își asuma si faptic nu doar din vorbe ca Meszar, așa mare grijă ai tu de averile altora?

            0
            0
          2. Cata Juncan , a ajuns in arad, a venit de la 10000 de km distanta pentru intalnirea de astazi de la primarie!Omul asta is doreste cu orice pret sa se implice !Trebuie sa fim alaturi de el si de ceilalti investitori si va fi bine !

            0
            0
          3. de acord, nu cred ca e vreun utist care sa nu-si doreasca sa fie mai bine de cum este acum … hai sa vedem discutii directe intre cei implicati, cu banii pe masa cum se spune, asistati de juristi si nu cred sa nu se gaseasca o cale de mijloc … nu cred ca politicul sau administrativul de la club isi doresc sa continue cu acumulare de datorii an de an, la fel cum nu cred ca suporterii vor sa o ia de la capat, pe la Siria sau presa nu cred ca vrea sa scrie iar doar de razboaie fratricide in loc de performante in prima ligă … sa fim seriosi cu totii si va fi bine

            0
            0
  6. Comparația cu alungarea baronului e forțată.

    Are dreptate când susține că reprezintă cea mai durabilă și performantă conducere pe care UTA a avut-o în ultimele cel puțin 4 decenii. Deci să nu-i ștergem cu buretele meritele.

    Negocierea însă, cred că a fost purtată greșit de ambele tabere. Avocații trebuiau implicați de la bun început. În occident, părțile se văd, de regulă, la inițierea discuților și la final, când sunt semnate actele. În rest, totul cade în sarcina avocaților.

    Faptul că s-a ajuns la amenințări, e un lucru reprobabil, atât pentru Arad, cât și pentru UTA. Nu vreau să fiu snob, dar nemulțumirile se pot arăta și altfel, iar țara trebuie să vadă ca Viena e mai aproape de Arad, decât Bucureștiul.

    Persistă totuși umbra politicului, care face pe fata mare, un alt minus al situației curente.

    Să sperăm, în cazul reluării negocierilor, că vom vedea mai multă deschidere și o expunere mai coetentă, din partea ambelor tabere.

    Orice ar fi, interesul clubului trebuie să primeze. UTA trebuie să fie deasupra tuturor, indiferent că vorbim de tabăra Meszar, ori de tabăra posibililor investitori.

    PS: orice urmă a implicării, aparent ascunse, a politicului, trebuie să dispară.

    0
    0
    1. Cum crezi ca influenta politicului poate sa dispara cand chiar in comunicatul acesta Meszar spune clar ca negocierile trebuie sa fie aprobate de Consiliul Local si Judetean?!? Ce treaba are Falca sa intervina in negocieri sau sa fie informat despre stadiul negocierilor?!?

      0
      0
  7. Povesti de adormit copiii, cred ca Falcone a scris comunicatul asta. Refuz sa cred ca au negociat luni de zile fara ca ei sa prezinte proiectul iar Mezsar sa-l citeasca.

    0
    0
      1. Domnule Lucian Grec, ce nu e clar? Mereu ai avut un caracter dubios, mulți spun despre tine că te-ai vândut lui falcă și Bâlcea!
        Ești ipocrit!

        0
        0
        1. suntem vanduti clar, doar acum te-ai prins? … ce nu imi este mie clar? de exemplu as vrea sa stiu daca exista o oferta scrisa, negru pe alb, in care investitorii sa spuna fiecare exact cati bani ar da acum, la preluarea majoritatii, asa cum si-ar dori si anual cu ce sume ar veni ei personal din exterior ca sponsorizare sau creditare … a doua intrebare este daca exact acel plan scris si cu acele sume la bugetele anuale ale clubului, prezentat de suporteri la conferinta lor a fost primit inainte de catre conducerea clubului in timpul negocierilor sau nu? … daca este cineva nevandut care stie exact aceste raspunsuri, il rog sa ma lamureasca si pe mine … multumesc anticipat

          0
          0
  8. Ce famile frumoasa am fost inainte sa apare acest scandal…Eroii de ieri sunt inamicul nr 1 acum. Probabil asa vor pati si investitorii..doar nu credeti ca intre 4-5 oameni va fi intelegere 100% 50 de ani de acum incolo. Asta e fantezie…

    0
    0
    1. a fost frumos pana a sunat la sonerie un prieten din copilarie, acum plin de bani, care i-a promis ca daca divorteaza, o ia de nevasta 🙂

      0
      0
  9. Ce cheltuieli de catering are UTA?
    Clubul UTA a fost singurul din Liga 1 care nu a afisat defalcat situtia datoriilor au pus doar suma totală.

    0
    0
  10. Un manager iscusit reduce acele datorii la jumatate dacă sunt facturi umflate, pt ca nimeni nu stă atât de mult după bani din mediul privat ma refer, daca sumele sunt corecte si justificate faptic.

    0
    0
  11. Curios nimeni nu vorbește de datoria de cel putin 2 milioane de euro cand o rezolava marele Mezar sau vi se pare normal sa adunam o datorie așa mare in 2 ani de liga 1.
    Ne meritam soarta.
    Eu cel putin nu concep așa ceva.

    0
    0
    1. Sunteti incredibili , atata va cramponati de aceasta datorie de 2 mil , cand Sepsi are un minus de 35 mil euro , dar toata lumea lauda aceasta echipa , si o ridica in slavi ce bun management are

      0
      0
    2. toata lumea cerea performanta si spuneau ca daca investesti mai mult in jucatori, castigi mai mult din drepturi TV pentru clasare mai buna si din vanzare de jucatori … au incercat 2 ani, nu a iesit … daca CFR are datorie 30 milioane si sunt campioni de 5 ani la rand si merg si in cupe europene, ce sa mai zicem noi?

      0
      0
      1. Noi nu avem patroni securisti sa ni se stearga datoriile din pix, lasa-i pe altii si hai sa ne aplecam spre problemele noastre.

        0
        0
  12. la UTA cine ii proprietar ? sau e sat fara ciini ; intri iei ce vrei si pleci cand vrei si cu ce vrei;mergi la Barcelona ii platesti datoriile si e al tau, OARE. dar clubul cat costa? A e Moca lichior si cand te saturi il arunci la gunoi.Cine vrea sa investeasca spune ce face el cu clubul cat plateste pe el si ce investeste. Suma pe ore ,zile ,ani ,decenii

    0
    0
  13. Prin pseudo-comunicatul asta, Meszar nu face decat sa dovedeasca negru pe alb imixtiunea politicului in negociere.

    @Luciane, ca tu te faci ca nu pricepi, nu ma mira, nu am nicio asteptare de la tine pentru ca nu am asteptari de la caracterul tau si nici cel mai ascutit creion din penar nu esti cand vine vorba de inteligenta, insa sa fim onesti, ce voiai, sa vina investitorii sa te anunte pe tine personal ce vor sa faca?
    S-au dat destule detalii despre proiectul „UTA next gen” in cadrul conferintei SCU, cine are ochi sa vada o face. Daca tu nu pricepi este pentru ca fie nu ai nicio idee despre ceea ce inseamna management, fie esti rau intentionat.

    0
    0
    1. Nici eu nu am așteptări de la suporteri pentru care investiția și bugetul sunt același lucru sau pentru care aritmetica de clasa a doua este o enigmă. Și tu ești inginer ca mine, mă așteptam să fii mai exact la cifre, nu doar sa spui vorbe și sa ataci pe cei care își pun întrebări și nu găsesc răspuns. Să sperăm că va fi mai bine decât acum, comunicarea va fi clara și nu ne mai batem capul să înțelegem de ce nu se legau negocierile.

      0
      0
      1. După comunicatul asta cred ca Meszar si Voinea vor sa paraseasca clubul si cu imaginea intactă si cu creditarile la purtător dar după cate măgarii au facut, nu merită mai mult de 10% din valoarea lor.
        Imaginea trebuie sa și-o repare singuri până la urmă.
        Altfel au si varianta unui penthouse cu zabrele.(daca se dovedesc suspiciunile)
        Dar auditul e sfant până la urmă poate chiar sunt impecabili cum se dau.
        Ai hotel la stadion si nu produce 1 leu. Si Recons are soluții dar si acolo e lehamite totală.

        0
        0
  14. CIUDAT! Mi se pare curios că discuțiile au încetat fără a se preciza exact cauzele(!), spre a le putea judeca și noi… Se pare că cineva are ceva de ascuns și niciuna dintre părți nu are interesul să se afle adevărul! Păcat, ne-am făcut atâtea frumoase iluzii…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button