Stranieri aradeni

George Țucudean și familia sa au inaugurat cel mai luxos hotel din Arad: Aniroc Signature oferă stil, clasă și sentimentul de apartenență! + FOTO





Familia foștilor fotbaliști ai UTA-ei, Marius și George Țucudean, a inaugurat primul hotel de 5 stele din Arad. Panglica a fost tăiată aseară, în prezența  a numeroși invitați, printre directori de instituții, oameni de afaceri, oficialități locale și județene și – bineînțeles – oameni din lumea sportului rege. Numele Aniroc Signature Hotel a fost ales în memoria Corinei Țucudean (n.a. citit invers Aniroc-Corina) care a pierdut lupta cu o boală necruțătoare în primăvara anului trecut.

Stabilimentul de lux de pe strada Vasile Goldiș numără 73 de camere și 7 apartamente, care poartă numele unui sat, al unei comune, sau al unui oraș din județul Arad. Doar una dintre camere poartă numele Maxi și Marc, băieții lui George Țucudean, care au și participat, alături de tatăl lor, al mătușii Miriam și al verișoarei la tăierea panglicii.  „De când m-am lăsat de fotbal am pus foarte mult suflet în acest frumos proiect. Eu și sora mea vă mulțumim că sunteți alături de noi”, a fost mesajul succint al fostului atacant al naționalei, fost campion al României cu FCSB, Viitorul și CFR Cluj.

Fiecare cameră are minibar, expresor de cafea, fierbător de apă. Totul este făcut din materiale de calitate. Încălzirea este pe biomasă cu o recirculare de gaze de ultimă generație. Camerele toate au aport de aer proaspăt și aer condiționat (cald si rece) pe toată dura anului. De asemenea, pe pereți sunt imagini cu Aradul de altădată. luxosul hotel este dotat cu Spa și sală de Fitness. Sala de conferințe și evenimente are o capacitate de aproximativ 200 locuri. Restaurantul interior are 80 de locuri  și terasa 60 de locuri, iar parcarea subterana 40 de locuri.  Restauranul, care a fost dat pe mâna cunoscutului chef Raul Vidican, va fi deschis tuturor, indiferent dacă sunt cazați sau nu la hotel.

Cel care se va ocupa de administrarea hotelului este Raul Duca: „Sunt alături de o familie care a realizat multe pentru acest județ și cred că această ultimă investiție nu face decât să aducă cinste. Am avut plăcerea și norocul să lucrez inclusiv cu bunicul domnului George, cu tatăl lui și acum cu el. Sunt extrem de fericit că sunt aici”.

De designul, arhitectura și realizarea mobilierul s-a ocupat Kubika Ateliere. A fost preluat stilul industrial al clădirii și dus în cele mai mici detalii în toate piesele de mobilier, placări de pereți, într-un stil purist, totul fiind realizat din metal, lemn și sticlă. Dacă în camere piesele de mobilier îmbină sub stilul industrial, elemente unde predomină lemn, sugerând confort, parterul, zona de bar și restaurant au fost executate într-un stil industrial. Au fost folosite elemente metalice, în niște forme și finisaje absolut unice.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button