UTA Arad

Tinerii Gazului Steau și Maxim vor să se impună la UTA: „Să ne ajutăm echipa și să ne facem fanii fericiți!”





UTA a rezolvat amicalul cu Maritsa Plovdiv cu liniile secunde pe teren. Ultimele trei reușite ale arădenilor dintre cele 5 administrate bulgarilor de ligă secundă au venit doar cu fotbaliști sub 23 de ani pe teren. Doi dintre aceștia au fost Raul Șteau (21 de ani) și Cristian Maxim (19 ani), ambii sosiți de la Gaz Metan Mediaș în această vară la insistențele lui Ilie Poenaru, care a lucrat pentru o scurtă perioadă cu ei.

Șteau chiar a marcat pentru „Bătrâna Doamnă”, reluând în plasă centrarea lui Postolachi pentru 1-1. „Am avut niște zile destul de grele, e și normal, pentru că suntem la început cu pregătirea. Dar, în acest prim amical ne-am prezentat destul de bine, în ciuda faptului că am fost destul de încărcați și a fost destul de cald. A fost bine, pentru că în primul rând am câștigat și am reușit să facem un meci bun. Sperăm să continuăm tot așa. Totodată, eu mă bucur că am reușit să contribui cu un gol. Trebuie să joc bine pe toate posturile, de obieci eu evoluez în dreapta, dar ce mă bagă antrenorul aia joc. Iar azi am fost mijlocaș box to box, dar am evoluat și în spatele vârfului”, a spus polivalentul mijlocaș, care a avut deja o aventură importantă la echipa primavera a celor de la Sassuolo, dar și la Monopoli (Serie C).

În schimb, Cristi Maxim are la „mapă” doar cele câteva meciuri din ultima parte a campionatului precedent, când tânăra formație a Gazului era carne de tun. Poenaru l-a ales pentru că e foarte serios la pregătire și joacă în ambele benzi ale linie de fund, așa cum a făcut și astăzi, în partea a doua a amicalului cu Maritsa Plovdiv.  „Mă bucur că am câștigat acest prim meci amical, iar eu am jucat o repriză, sper să mă acomodez cât mai bine. Îmi place mai mult în dreapta, unde joc mai mult cu piciorul meu de bază, dar, dacă e nevoie de mine și pe stânga, sunt pregătit să-mi ajut echipa. Aici în Slovenia am avut multe antrenamente grele, intense, sunt sigur că Mister și preparatorii fizici știu ce fac și o să ne ajute în campionat. Sper – totuși – ca de acum înainte să fie mai multe antrenamente tehnico-tactice. Mă bucur că UTA dă șanse și tinerilor. Suntem un grup bun, ambițioși, mă bucur că echipa a câștigat cu noi în teren azi. Unul dintre acești jucători tineri este ș Raul, mă bucur că am ajuns aici împreună de la Gaz Metan. Ne ajutăm reciproc să ne acomodăm, dar și colegii ne-au primit foarte bine și le mulțumim pentru asta. Personal, aș vrea să o iau pas cu pas, să joc cât mai multe minute, să contribui la cucerirea a cât mai multor puncte și să-mi fac fanii fericiți”, afirmă Maxim.

 

 

4 comentarii

  1. Mult succes…Poate ajungem si noi la o reteta buna…Sa vina gratis,sa performeze sub culorile alb-rosii,apoi sa fie vanduti pe bani frumosi…Absolut nimeni nu este de neinlocuit la pretul corect si in conditii serioase,nu spre un Becali de la care nu ai cum sa nu iti iei tzeapa si mai mereu ajungi la comisii,indiferent pe cine pacaleste…pe care club?..Iftimie stie..:-)si totusi il violeaza Becali de fiecare data,repetitiv…Se pare ca ii place patronului botosanean…Sado-maso..:-)))
    Abia astept sa inceapa campionatul…

    0
    0
    1. Mai mulți bani s-ar face din participarea în cupele europene. UTA nu este talcioc pentru Becali sau pentru altcineva. Satisfacția noastră ar fi mult mai mare decât niște ” firmituri” aruncate în’ ‘ograda”noastră de către tot felul de îngâmfați. Bravo băieți. Hai UTA!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button