UTA Arad

Balint l-ar dori pe Ubbink la Craiova, UTA a făcut – deocamdată – zid cu o sumă de transfer importantă!





UTA se află în plin stagiu de pregătire centralizat și a debutat cu un succes în amicalele verii, 5-1 cu Maritsa Plovdiv. Banderola a încăput tot pe mâna lui Desley Ubbink (29 de ani), care a fost ales căpitan de Ionuț Badea la preluarea mandatului de antrenor din mâna lui Laszlo Balint.

Cel puțin deocamdată, Ilie Poenaru nu pare intenționat să-și schimbe căpitanul, cu atât mai mult cu cât olandezul e tentat de o ofertă importantă. Din informațiile noastre, mijlocașul ofensiv batav e dorit de Balint la CS U Craiova, însă cel puțin deocamdată diferența dintre solicitările arădenilor și ceea ce oferă Mihai Rotaru e abisală.

Conducerea UTA-ei nu dorește să pornească vreo discuție cu oltenii sub de 500-600 de mii de euro, în timp ce șeful lui CS U nu a oferit nici măcar un sfert din această sumă. Craiovenii se bazează pe faptul că sunt în măsură aproape să-i dubleze salariul lui Ubbink, iar acesta să-și forțeze cumva plecarea de la Arad. Deocamdată, utistul pare liniștit și răspunde bine comenzilor lui Poenaru la Rogla, dar perioada de transferuri estivală e lungă.

Cert este că noul „principal” al arădenilor a spus că nu dorește să mai piardă jucători din actualul lot decât în cazul în care clubul primește o ofertă de nerefuzat. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre prima opțiune pentru postul de coordonator de joc al „Bătrânei Doamne”, liderul minutelor bifate în stagiunea precedentă pentru „roș-albi”. Ca și realizări, Desley Ubbink și-a trecut în cont 3 goluri și 5 pase decisive la primul său sezon în Liga 1. Olandezul și-a reînnoit înțelegerea cu „roș-albii” până în vara anului viitor la începutul lunii mai.









12 comentarii

  1. Eu zic ca, UBBINK trebuie sa ramana la UTA. si in aceasta editie de campionat pt. ca, UTA. are nevoie de el in continuare fiind un jucator foarte important pt. echipa. BALINT daca vrea , Rotaru sa scoata din buzunar multi banuti nu sa il i-a moca !!! Gata cu gratuitatile si pe bani putini , jucatori buni luati de la UTA. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  2. Discutiile despre bani la potentiale transferuri contribuie la stricarea atmosferei in lot si reduc aportul jucatorilor in cauza… vezi recent Denis Rusu si Roger.
    Dupa toate schimbarile de antrenori si jucatori la club si innainte macar sa vada cum se descurca cu noii veniti UTA ar trebui sa fie ferma in declaratii: Nu pleaca nimeni pana in iarna!!!

    0
    0
  3. Meszar, stai cuminte și nu mai vinde jucători (Costin, jorza, Vulturar, Petre, Man, Roger,etc),am intrat în liga 1 și vrem performanță!
    Balint să îl țină pe Nistor în lot!
    Vrem performanță! Nu iar locul 8-10!

    0
    0
  4. Nu ar fi problema ca Ubinnk sau oricare altul sa fie vandut la un pret corect,benefic, dar nu acum,ca sa te trezesti ca in locul sau sa incepi cautarile la ce a mai ramas pe piata…
    Stiu ca jocul sau nu este placut de catre multi ochi,supervizori,doar ca Badea,cu ideile sale,l-a jucat mai mereu improvizat..Oricum,Ubinnk,nu este genul de jucator care epateaza spectaculos,in general.Era clar ca nu-i place ceea ce ii este trasat ca sarcini de joc dar nici nu s-a plans niciodata,cel putin public…
    Una singura sper…Sa nu-l ia ameteala unui transfer spre inaltimi desarte doar de dragul unui salariu cu ceva mai mare,ceva de genul Roger(Stan patitul)…Balint il doreste dar oare cat va sta Gyuszi la Rotaru cu sagetatorul Cartu,ca ulterior Ubinnk sa fie tras pe linie moarta?….

    0
    0
  5. Nu cred ca pleaca ubbink stie si el ca e diferenta mare intre vestul tarii si sudistii de la craiova unde doar probleme sunt oricum e tiganie ce face rotaru

    0
    0
  6. Ubbink, pentru UTA ramane un jucator valoros, determinant. Putea pleca la sfarsitul campionatului, acum, nu cred ca e momentul ca UTA sa il vanda,…indiferent de pret. poate,…la iarna. Balint, sint sigur, ca il apreciaza si l-ar dori, dar UTA nu isi poate permite sa isi slabeasca lotul , in prag de debut de campionat.

    0
    0
  7. Ubbink e cel mai fotbalist pe care l-am văzut în ultimul timp la Arad. Se aseamănă cu Sanmartean. Dc avea o viteza în plus, cu siguranță nu îl vedeam vreodată la UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button