Fotbal judetean

Obiectiv împlinit: Real Horia e campioana Seriei A a Ligii a 6-a!





Pe 9 iunie 2013 Real Horia pierdea meciul direct de promovare în Liga 6-a, împotriva Victoriei Felnac. După acest insucces, echipa s-a reorganizat, primăria Vladimirescu preluând echipa. Noul președinte Răzvan Salantz, împreună cu antrenorul Marian Trif și Ciprian Mocan (actualmente președintele CS Glogovăț, dar jucător activ la Horia), bazându-se pe aportul lui cu Valentin Pele (unicul căpitan) dar și Bogdan Stochiță, Andrei Rașca sau Cătălin Maier au avut în vizor accederea în Liga 5-a, bazându-se pe mulți jucători tineri.

Anii au trecut și, după clasări în partea superioară a clasamentelor, promovarea a venit la capătul acestui sezon chiar de pe primul loc al seriei A din Liga a 6-a. În antepenultima etapă, partida de la Zăbrani a  fost întreruptă din vina gazdelor și Horia a primit punctele la masa verde, în penultima etapă a câștigat acasă cu 5-0 contra celor de la Dorobanți, iar, ieri, la coborârea cortinei peste sezonul fotbalistic: Voința Mailat – Real Horia 1-3. Pentru oaspeți au marcat Rotariu și Rașca (2) și – astfel – echipa de lângă Arad a sărbătorit câștigarea seriei, fără a o interesa rezultatul de astăzi al celor de la Păuliș II.

Din lotul de jucători au făcut parte cei din vechea gardă: Ilea, Sima, Negru, Crișan, Franț, câteva transferuri reușite: C. Alba (golgheterul echipei și al întregului campionat județean cu 41 de goluri), D. Ciobanu, A. Stavilă, Al. Pavel, Al. Merca și localnicii: Ignat, Scripciuc, Rotariu, Bîlc, Mavriche, Dărău, Morariu, Muscan, mezinul echipei Mădălin Pele (născut 2004) și Cl. Trif (vicepreședintele clubului). „Mulțumim pe această cale Primăriei Vladimirescu, domnului primar Mihai Mag și Consiliului Local pentru susținerea totală în îndeplinirea obiectivului. De asemenea, mulțumim și suporterilor pătimași care ne-au însoțit peste tot în deplasări. Mulțumim și celor care ne-au sprijinit și cu cele necesare după meciuri și magazionerului echipei D. Dehelean”, afirmă Salantz.

Rezultatele ultimei etape:

AS Dorobanți – Athletico Vinga 0-3

Voința Mailat – Real Horia 1-3

Atletico – PăulișII – meci nedisputat (cele două echipe nu au avut acces pe terenul „Șega”, unde era pus lacătul)

Banatul Arad – Mureșana Mândruloc 8-2

Victoria Zăbrani II – Speranța Turnu   3-3

Clasament Liga 6-a, Seria A

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button