UTA Arad

Apostu susține că UTA a refuzat oferte pentru cinci dintre jucătorii săi: „Este clar că vor să formeze o echipă bună pentru sezonul următor!”





Ceea ce sportarad.ro v-a dezvăluit la începutul acestei luni, a confirmat Bogdan Apostu într-o intervenție televizată la Digi Sport. Impresarul care reprezintă mulți jucători la UTA, a confirmat ofertele pentru mai mulți dintre jucătorii lui Ilie Poenaru, dar și faptul că arădenii le-au refuzat politicos pentru că doresc să formeze o echipă cât mai competitivă la anul.

Dintre toți, nigerianul Philipe Otele a avut propunerea cea mai interesantă de la o formație din Israel, dar conducerea „Bătrânei Doamne” a spus – deocamdată – nu, fiind convinsă că mijlocașul de bandă își poate crește valoarea după încă un sezon în Liga 1. Apostu a vorbit și despre interesul lui Laszlo Balint, actualul antrenor al celor de la CS U Craiova, pentru fostul său elev de la UTA, Desley Ubbink. „Există o ofertă concretă pentru Ubbink, dar UTA nu a acceptat suma propusă de Universitatea Craiova. Sunt discuții care privesc cluburile, deoarece este vorba de o sumă de transfer. Ubbink este unul dintre jucătorii buni sau foarte buni pe care UTA i-a propus în sezonul trecut. Am primit destule critici după primele sale două meciuri în România. Fiindcă ar fi un jucător mediocru. Vreau să vă spun că patru jucători străini de la UTA, plus Miculescu, au oferte concrete, pe sume de bani: Ubbink, Otele, Batha și Vukcevic, iar UTA le-a refuzat pe toate, astăzi (n.r. – duminică).Vukcevic, acum un an când l-am adus, nu știa nimeni de el în fotbalul românesc. Acum este un jucător important și interesant. Pentru Otele a fost o ofertă extrem de importantă din Israel și au refuzat-o. Este clar că vor să formeze o echipă bună pentru sezonul următor”, a declarat Bogdan Apostu, la Liga Digisport.









5 comentarii

    1. Mai bine sa se inteleaga cu Jovan Milosevici de la Voivodina Novi Sad, deseara la meciul amical,jucator ce implineste in iulie 17 ani,un atacant central deosebit,titular in lotul Voivodinei. Pun pariu ca o sa ne dea un gol deseara. Hai,Gabi Glavan sa te vedem ,fa tu scouting pentru UTA,nu Apostu. Hai UTA,hai Aradul.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button