UTA Arad

Cardoso va juca în Israel după despărțirea de UTA!





Nicolao Dumitru Cardoso, fotbalist plecat de la UTA în această vară, va evolua în sezonul următor în prima ligă din Israel, la Bnei Sakhnin, conform anunțului oficial al noului său club. La un moment dat, fotbalistul crescut de Napoli se afla în discuții cu Rapid și FC U Craiova, dar a părăsit din nou Liga 1.

Cardoso a sosit la Arad în ianuarie și a jucat în 13 partide pentru formația „roș-albă”, în care a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă.

Fotbalistul de bandă va fi coleg în Israel cu fostul fundaș al lui Dinamo, Ante Puljic.

Pe lângă Cardoso, alți cinci jucători care au părăsit UTA în această vară și-au găsit echipe pentru noul sezon: Constantin Dima și Modestas Vorobjovas vor juca la Chindia, Rolandas Baravykas va rămâne și el în Liga 1, la Universitatea Cluj, rusul Evgeniy Shlyakov s-a întors în țara natală, unde va evolua pentru Fakel Voronezh, iar Vinko Medjimorec a semnat cu Karmiotissa, formație din Cipru. Atacanții Karolis Laukzemis, Filip Dangubic și Easton Ongaro sunt în continuare liberi de contract.

2 comentarii

  1. Cardoso este un jucator care isi schimba des echipele, Spune si asta ceva. La UTA nu pre a jucat,…s-a accidentat usor, a mai si stat. asa va face…oriunde va merge…cit i se va permite. Stie fotbal…dar e cam ..: „lasa-ma sa te las” !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button