Cluburi polivalente

Dana Dodean își inaugurează Academia de la Arad peste 8 zile!





După ce Ministrul Sportului, Carol – Eduard Novak, a spus cu subiect și predicat că vrea să introducă Aradul pe harta Centrelor Sportive de Excelență din România, un alt proiect grandios își arată mugurii în orașul nostru. Olimpica Daniela Dodean, campioană europeană cu echipa națională de tenis de masă în 2017 și 2019, va înființa o Academie Internațională, având mai mulți parteneri din orașul natal. Primul dintre ei este Universitatea Aurel Vlaicu Arad, care pune la dispoziția noii Academii Sala de sport UAV-„Mihai Botez”, dar oferă și alt sprijin logistic pentru mâna dreaptă a campioanei, însuși fratele său, Cristian Dodean.

„Academia de tenis de masă Daniela Dodean are deosebita plăcere de a vă invita la deschiderea oficială în data de 5 iulie, ora 16, la sala de sport a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport „Aurel Vlaicu”, strada Elena Drăgoi, nr. 2-4”, este anunţul conducerii Academiei ce poartă numele marii jucătoare de tenis de masă a Aradului.

Vor fi destule surprize pentru cei care vor participa la festivitate, iar fratele Danei, Cristian Dodean, cel care se ocupă de organizarea evenimentului, aşteaptă un număr cât mai mare de arădeni:  „Aşteptăm toţi iubitorii tenisului de masă arădean şi nu numai la deschidere, este binevenit oricine vrea să o cunoască pe Dana Dodean. Ne dorim ca sala Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Aurel Vlaicu să fie neîncăpătoare. Vor fi şi surprize, dar cu acesta vom reveni!”

Dana Dodean va sosi în Arad în cursul zilei de marţi, iar timp de o săptămână va pregăti în detaliu deschiderea oficială a Academiei. Aceasta îşi propune creşterea şi formarea de noi talente în tenis de masă, sport olimpic cu un real succes şi rezultate de-a lungul anilor, în Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button