UTA Arad

Negoescu, singurul marcator utist în ambele teste estivale: „Golurile îmi dau încredere, în viitorul apropiat mi-aș dori un post de titular la UTA”





Ilie Poenaru nu era foarte convins că dorește să conteze pe Claudiu Negoescu în noul sezon al Ligii 1 și spunea înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia: „E un jucător pe care încă vreau să-l văd, are șansa să-mi demonstreze în Slovenia că pot conta pe el”.

Mijlocașul de bandă de 19 ani a răspuns cu un penalty obținut și un gol marcat în testul cu Maritsa Plovdiv și singura reușită utistă în eșecul, 1-2, cu Vojvodina Novi Sad. „Nego” a marcat cu o lovitură de cap după centrarea lui Dobrescu, un alt nume nou din tabăra „roș-albă”. „Am intrat a doua repriză, i-am simțit pe adversari destul de agresivi, dar noi am mers destul de bine și, pe lângă gol, ne-am mai creat trei-patru ocazii. La o vârstă atât de fragedă, golurile îmi dau încredere, sper să continui să marchez, dar importante sunt rezultatele echipei. O victorie sau un rezultat pozitiv azi erau mai importante decât un gol de-al meu”, a spus fotbalistul născut în București, sosit la Arad în februarie 2020, după ce a ratat transferul de la FCSB în Italia, la SPAL.

În sezonul recent încheiat, Claudiu Negoescu a fost împrumutat de UTA la Metaloglobus, unde nu a jucat prea mult inclusiv din cauza problemelor de ordin fizic. Acum, acestea par depășite și tânărul fotbalist nu se dă înlături de la muncă la Rogla. „A fost o rpegătire foarte bună până acum, două antrenamente intense pe zi. Este necesară această pregătire pentru a a răspunde cât mai bine pe teren la începerea campionatului. Va fi greu, sunt echipe bune și trebuie să le facem față cu brio. Obiectivul meu personal este să joc, să acumulez minute, iar în viitorul apropiat un post de titular la UTA”, a mai afirmat fotbalistul de bandă stânga, unde îl are concurent pe nigerianul Philipe Otele.









6 comentarii

  1. „Obiectivul meu personal este să joc, să acumulez minute, iar în viitorul apropiat un post de titular la UTA”.
    Ai toate șansele. continuă ceea ce faci și dorințele ți se vor îndeplini!
    Otele e mai priceput la dribling, tu, la a înscrie goluri.
    Poate găsește antrenorul soluția să jucați amândoi titulari!
    Forza UTA!

    0
    0
  2. NU E FOARTE GREU SA FIE TITULAR daca are evolutii din ce in ce mai bune…DE EXEMPLU chiar si la BALINT, nu de mult juca MULTE MECIURI titular RUSU in primul an de la promovare….APOI Miculescu TITULAR MECI DE MECI…Isac mai intra..sunt convins ca tinerii au sansa sa se impuna si daca au valoare nimeni nu le impiedica evolutia ascendenta..

    0
    0
  3. Oare ce ma face sa vad ca tinerii presteaza mult mai bine decat veteranii,cam blazati in acest stagiu de pregatire?Doar eu vad asta?Trebuie sa profite de sansele acordate si sa se impuna,apoi totul va veni de la sine,lejer….Bine acum,zic si eu…vulpoii veterani,cu experienta mai mare nu isi rup coastele si gleznele prin amicale…Pana incepe campionatul oficial,Poenaru va sti pe ce schelet de baza va sarja…Cel mai important este ca la inlocuiri sa vina un mare plus de forcing,viabil…Din aceasta privinta,chiar nu am emotii…

    0
    0
  4. Negoescu, in ambele meciuri a adus forta si eficienta. El vine si in centru si mai si marcheaza. Se dovedeste ca Balint a gresit ca l-a indepartat si nu l-a folosit mai mult. Vom vedea cum si daca progreseaza, dar asta o poate face…doar jucand.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button