ACB Ineu

Multe ocazii, un singur gol: CAO Oradea – ACB Ineu 1-1





După ce s-a încălzit cu Gurba (scor 7-2), ACB Ineu s-a deplasat la Paleu, în județul Bihor, pentru meciul cu divizionara a patra CAO Oradea. Tabela s-a oprit la scorul de 1-1, formația lui Sculici și Mihuț producând destule ocazii pe lângă golul ce a căzut după exact o oră de joc.

Toure l-a întrebuințat serios pe portarul advers în prima parte, pentru ca în partea secundă, Ndoye, Varga, Rusu, Răsvanță și mai ales Mendy (bară) să aibă situații importante la buturile orădene. Gazdele au deschis scorul după 35 de minute, pentru ca ACB-ul să egaleze în minutul 60, prin Cahill, cu un șut de la 18 metri la firul ierbii, lângă bara din dreapta portarului. Varga și Banam au participat la faza de gol a echipei lor.

La Paleu, zărăndanii nu au contat pe Mâneran, Voștinar și Zdrențan. „Am urmărit implicarea și atitudinea jucătorilor și – în mare parte – ea a fost bună, mai ales în repriza a doua. A fost un meci reușit, echilibrat, adversarul are un lot cu jucători tineri, dar valoroși. Noi am venit după o săptămână de acumulare, nu am urmărit rezultatul. Bogdan Rusu este încă probe, a arătat ceva lucruri, îl mai urmărim o săptămână și vom lua o decizie. Alte modificări de jucători nu vor mai fi, acesta este lotul, suntem acoperiți cu dubluri pe toate posturile, sperăm să nu fie accidentări. Urmează o săptămână de acumulare cu trei meciuri de pregătire, miercuri cu Aurul Brad, vineri, cu Cermei și sâmbătă dimineața jucăm la CSU Craiova II, atât la nivel de seniori cât și cu juniorii U17, care vor face deplasarea cu noi”, a menționat Teodor Mihuț, antrenorul secund al Ineului.

Ineu (prima rerpiză): Merșca – Jurj, Ngake, Șerban, Nica – Spătaru – Balaci, Rucăreanu, Wilmer, Shaquille – Toure.

Ineu (repriza a doua): Tulcan – Varga, Codrea, Mendy, Hulbăr –  Cahill – Răsvanță, Ndoye, Florea, B. Rusu – Banam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button