Alte sporturi

Daria Bătrân a urcat pe podium la primul său concurs de echitație!





Arădeanca Daria Bătrân s-a urcat pentru prima oară pe cal la vârsta de 7 ani, iar pasiunea sa pentru echitație a crescut de la an la an. Povestea ei a început la Pony Club Arad, sub îndrumarea lui Alexandru Roman și Sabinei Purcariu, după care s-a specializat la Equitop Riding School, de la Variaș (județul Timiș). Aici a cunoscut-o pe Adina Morariu, cea care i-a devenit antrenoare și i-a prezentat-o Lucky Star, o superbă iapă de 7 ani ce i-a devenit Dariei parteneră în concursul ce a avut loc în weekendul recent încheiat și la care au luat startul aproximativ 25 de sportivi din toată țara.

De vineri până duminică, la Complexul 163 Plopi din Prejmer (județul Brașov), Daria (14 ani) a participat la trei probe din cadrul „Summer Tour”. Prima dintre ele a fost chiar admiterea, pe care orice debutant, cum a fost cazul tinerei arădence, trebuia să o treacă pentru a disputa celelalte etape din concurs. A urmat proba de încurajare, cu obstacole așezate la 65 de centimetri față de sol, acolo unde Daria Bătrân s-a descurcat excelent, luând locul 1, alături și de alți participanți. Lucrurile s-au complicat puțin la proba cu obstacole așezate la 70 de centimetri față de sol, dar arădeanca a avut o comportare bună și aici.

De menționat ar mai fi că Daria s-a antrenat și cu Akos Gyorfi, la Herneacova, cu câteva săptămâni înainte de concursul de la Prejmer și a reprezentat clubul Morisena Cenad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button