Fotbal judetean

Nădlacul revine după trei ani de zile în Liga 4-a în aproximativ aceeași formulă: „Am acceptat promovarea, sperăm să facem o figură frumoasă!”





Fiindcă Șoimii Lipova și Avântul Târnova au refuzat din nou să joace în Liga 4-a ca urmare a câștigării seriilor din Liga 5-a din care au făcut parte, Asociația Județeană de Fotbal Arad a apelat și la echipele de pe locurile secunde pentru a completa un prim eșalon de 14 echipe și toate au răspuns pozitiv.

Din Seria A este vorba despre Victoria Nădlac, care a terminat la 5 puncte în spatele lipovanilor și care se întoarce în elita fotbalului județean după trei ani. Și o face aliniind aproximativ aceiași jucători, plus niște jucători tineri din pepiniera proprie. „Ne pregătim pentru Liga a 4-a, acceptăm această provocare. Nu avem încă modificări de lot, nici plecări, nici sosiri, ne bazăm pe ceea ce avem din Liga 5-a. Am început pregătirea, avem perfectate două amicale cu echipe din Liga a 4-a din Ungaria, Mako II și Apatfalva și mai încercăm să găsim și alte echipe cu care să jucăm. Suntem acoperiți la capitolul juniori, avem grupe de 2005-2006-2007, putem face și o echipă de juniori A1. La juniori vom avea grupe de copii la 2008-2009 și 2012-2013. Este greu, suntem un pic izolați, nu prea putem să ducem decât jucători din zonă. Timpul cu naveta ar fi o problemă pentru potențiali jucători, dar și posibilitățile orașului sunt limitate. Avem 10 secții de sport și trebuie să ne descurcăm cu cei pe care îi avem. Am jucat bine în ultimele campionate, s-a jucat de plăcere, avem fotbaliști din zonă și încercăm să ne descurcăm, ne vom pregăti chiar și zilnic. Ne-a fost oferit și un cantonament, dar  – din păcate – nu reușim să găsim perioada în care majoritatea jucătorilor să-și ia liber de la muncă, așa că am renunțat”, menționaeză Rudolf Lakatos, antrenorul „vameșilor”.

Acesta contează pe următorii jucători: Dulhaz, Tolcser, Nedelea (portari) – Nagy, Caba, Moț, Luculescu, Gyebnar, Taloș, Sinkovicz, Lakatos jr., Goldiș, O. Bozian, Corbu, Vereb, Beracko, Seciu, Babjak, Vlaș, Vlad, Lăpușan, Grigore. „Totodată, Gheorghe Lasc și Ianisz Coriteac s-au întors cu familiile din străinătate și vor juca din nou la noi. Sperăm ca unitatea grupului, experiența unor băieți cum sunt: Adrian Corbu, Claudiu Luculescu, Gabriel Taloș sau Rudolf Lakatos jr.  să ne ajute să facem o figură frumoasă. Nu ne temem de Liga a 4-a, doar de faptul că nu vor putea băieții să vină la toate antrenamentele și să nu reușim să stăm bine din punct de vedere fizic. Acum îmi pun speranțe în cele două săptămâni de pregătire, dacă trecem cu bine, nu vom avea accidentări și băieții vor reuși să vină la antrenamente atunci nu vom avea probleme să ne menținem în Liga 4-a”, mai spune Lakatos.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button