Progresul Pecica

Nu doar Miculescu a ajuns la FCSB: Pecicanul Răchită e testat de Leo Strizu la echipa a doua!





Doi fotbaliști de formațiile din Arad au ajuns în curtea celor de la FCSB în aceeași zi. Evident, transferul utistului David Miculescu e cap de afiș, Gigi Becali plătind nu mai puțin de 1,7 milioane de euro, însă, de ieri, se antrenează la baza FCSB și Dan Răchită. Este vorba despre mijlocașul ofensiv al celor de la Progresul Pecica (autor a trei goluri în sezonul 2021-2022 al Ligii a 3-a), născut în anul 2004, care a intrat în programul echipei a doua a clubului bucureștean, sub comanda lui Leo Strizu.

Totul a fost posibil în baza relațiilor bune pe care Cristian Pilan, directorul sportiv al pecicanilor, le are cu Valeriu Argăseală, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB. „I-am spus de ceva timp domnului Argăseală că avem un copil bun, talentat, la Pecica și acum s-a potrivit să ajungă la FCSB. Va fi testat timp de o săptămână, iar dacă va fi reținut acolo nu vor fi probleme să ne înțelegem asupra formulei de transfer. Am vizitat baza lor, sunt toate condițiile de performanță”, ne-a mărturisit Pilan, care a avut șansa să se întâlnească și cu Miculescu și să și facă o poză.

Aseară, fostul „decar” al UTA-ei a făcut primul său antrenament în noile culori, alături de celalalt transfer al zilei pentru echipa lui Nicolae Dică, atacantul Bogdan Rusu.









3 comentarii

  1. De ce nu il dati la echipa 2 a uta-ei care joaca la Pecica.Scoateti batrinocii si lasati copii tineri de perspectiva.

    0
    0
  2. Dupa razboi,multi eroi…Din ce cauza spun asta?S-a muncit enorm de mult cu grupele de juniori…Apoi apare cate un Sculici,Pilan fara a fi avut ca antrenori vre-un rezultat marcabil in cariera…Selectii idioate,pe necunoscute….Hai sa fim seriosi…Ajung niste selectioneri zonali,fara nici o treaba,competenta,NON-profesionalism…Se pisa pe munca unui Adrian Petrut,Tisza,Onet si se cred selectioneri zonali….Mai terminati cu Sculici asta…Un alibi…Sa ne prezinte tabelul de performante personale…Sa ne loveasca direct pe tibie,cu talpa inainte…Pe cine a promovat Sculici?Pe care junior?Macar unul sa ne spuna ca datorita lui a ajuns in fotbalul mare?60 la selectie nationala si apoi ca popandaul,capul de strut sub nisip…Eu nu stiu nimic,tata in pod beleste oaia…Terminati cu Sculici asta…Ajunge!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button