Stranieri aradeni

Petrolul l-a rechemat la „vatră” pe Alex Sabău, arădenii din Superligă – numărați pe degetele unei singure mâini!





În weekend, pornește la drum și „caravana” ligii secunde, iar CSC Dumbrăvița aliniază o importantă colonie de fotbaliști arădeni sau care au evoluat în sezonul trecut la formații din județul nostru. Frații Bodri, Sergiu Sabău, Tănase, Pașcalău, Blickling și D. Popa vor evolua pentru echipa lui Cosmin Stan, dar nu și Alexandru Sabău.

Fundașul central de 22 de ani aparține de Petrolul, care l-a rechemat la „vatră” astăzi și i-ar putea da o șansă în Superligă. Sabău ar putea fi al 5-lea arădean care activează în elita fotbalului românesc, alături de Albert Stahl (UTA), Florin Purece și Cătălin Hlistei (ambii de la U. Cluj) și Adrian Petre (Farul). Sigur, UTA îi mai are în lotul lărgit pe Rareș Pop și Darius Iurasciuc, însă niciunul dintre ei nu a prins nici măcar un loc pe banca de rezerve în acest debut de sezon. La fel de adevărat este că ambii s-au confruntat cu probleme medicale, ceva mai grave în cazul lui Iurasciuc.









Un comentariu

  1. Hai sa facem echipa din aradeni,aradenii nu sunt doriti la echipa,intr-adevar vad ca sunt carute de aradeni sa faci echipe sa te bati la titlu.Inca o dovada ca unii gandesc cu dosul cand se apuca sa debiteze tampeniile astea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button