Gloria LT Cermei

„Sămădăii” au întors trupa lui Bălu: Gloria Lunca Teuz Cermei – Avântul Periam 2-1





Două dintre divizionarele terțe din vest care se vor întâlni, cel mai probabil, și în ediția următoare de campionat și-au dat întâlnire în această seară pe terenul din Zimandu Nou pentru un meci amical. Avântul Periam a condus-o până spre final pe Gloria Lunca Teuz Cermei, însă echipa lui Todea avea să se impună în cele din urmă.

Ovidiu Oancia, fostul mijlocaș al celor de la Pecica, a deschis tabela după 24 de minute de joc cu un șut de la 20 de metri, ce s-a dus în plasa laterală a porții lui Zamfir. „Sămădăii” au dat semne de viață în special după o oră de joc, când au apărut și câțiva jucători proaspeți pe teren. Unul dintre ei a fost Rareș Deta, fostul fotbalist al UTA-ei, care a promovat cu Slatina în Liga 2-a, dar a preferat să se întoarcă acasă.

Golul de 1-1 a căzut după 72 de minute de joc, când M. Salka a recuperat bine o minge, a combinat cu Mateucă, acesta a trimis în fața porții, iar Șimăndan (foto) a egalat. Aceiași jucători au participat și la golul de 2-1, din minutul 81, doar că finalizatorul acțiunii a fost Mario Salka, cu o reluare la vinclu.

Adi Piț și Robi Bodea au absentat din nou, iar pentru al doile meci consecutiv pentru cermeiani a evoluat și Daniel Otele, vărul fotbalistului UTA-ei, care evoluează pe exact același post – „aripă” stânga. „Prima repriză a fost un pic mai slăbuță, fără ocazii, mingea a fost mai mult la ei. În a doua repriză, după minutul 60, cu jucători mai experimentați pe teren, am controlat ostilitățile și am întors jocul. E și Rares Deta la noi, dar și vărul lui Otele, de la UTA, dar nu știm dacă îl putem legitima. Urmează un amical, vineri, la Ineu, iar miercurea viitoare vine la Cermei echipa de Liga a 3-a, FC Bihor”, a menționat Petre Bulza, președintele Gloriei Lunca Teuz.

Avântul Periam a primit de două săptămâni certitudinea că va evolua și în noul sezon în Liga 3-a, cu toate că a fost acea echipă de pe antepenultimul loc din cele 10 serii care căzuse în județ. „Un antrenament foarte bun, jocul la fel, pe un teren ce m-a surprins plăcut. S-au întâlnit două echipe bune, antrenate, noi puteam închide jocul din prima repriză, dar am mai avut două-trei oportunități de a marca și în partea a doua. Egalul era mai just după aspectul ocaziilor”, a spus și Sorin Bălu, antrenorul timișenilor, care nu a putut conta pe fundașii Mureșan și Siminiceanu și l-a utilizat pe ex.ul Radu Popa în defensivă.

Formații: 

Cermei: Zamfir (45 Creța) – Cleuță, R. Iuga (60 Lazăr), Eric Pașcu (25 Clipotă) , Balasz (60 Deta) – Cocriș (60 D. Salka), Șiclovan – P. Varga ( 60 Gruiescu), Vlad Michel (60 Mateucă), D. Otele (60 Alessio Calotă) – Novac (60 Șimăndan).

Periam: Voinea (60 Burtic) – Viașu (60 Spulbăr), R.  Popa, David, Bodea – Oancia, Mitre, Gașpar (60 Brața), Kuhn – Sântean, Gălățan (60 Toma).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button