UTA Arad

Suedezii de la Djurgarden mai „taie” din încrederea lui Sepsi înainte de vizita UTA-ei!





Cu trei zile înainte de meciul cu UTA, Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut prima manșă a turului 3 preliminar Conference League, scor 1-3, în fața suedezilor de la Djurgarden. Este vorba despre liderul la zi în campionatul suedez, cu 33 de puncte după 16 etape, în condițiile în care întrecerea internă se dispută în format primăvară-toamnă.

Pe o „Sepsi Arena” plină, Djurgarden a fost echipa mai bună, care avea 3-0 pe tabelă după 54 de minute de joc. Autorii golurilor Edvardsen și Asoro (2). Tudorie a marcat golul de onoare pentru Sepsi din penalty, în minutul 79, dar misiunea pentru a prinde play-off-ul e aproape imposibilă.

Poenaru: „Un avantaj că Sepsi a jucat și astăzi doar dacă noi facem ceea ce trebuie”

Dar, până la returul de la Stockholm, trupa lui Cristiano Bergodi o va întâlni, tot pe teren propriu, pe „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc duminică după-amiază, la ora 16. „Poate fi un avantaj pentru noi că ei joacă și astăzi doar dacă facem ceea ce trebuie. Dacă ne prezentăm cum trebuie, putem să ne creăm un avantaj din asta, dacă nu suntem ceea ce trebuie, nu o să fie un avantaj. Cu toate că Sepsi are un lot destul de mare și numeric și valoric și pot înlocui orice jucător cu altul la fel de bun. Au calitate, au valoare și sunt pe un fond bun acum. Din punct de vedere mental, al încrederii, ei sunt bine”, spunea Ilie Poenaru la orele amiezii.

Pentru a evita problemele întâmpinate pe drumul făcut cu autocarul spre Pitești, utiștii pleacă de mâine spre Secuime. Sâmbătă, se vor antrena în zona Brașovului, iar duminică după-amiază vor încerca să spargă gheața și în meciurile din deplasare în acest sezon.

Revenind la jocul lui Sepsi din această seară, Bergodi a folosit următoarea echipă: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Ispas (70 A. Dumitrescu) –  Aganovic (60 Damașcan), Păun – Bărbuț (60 I. Gheorghe), C. Matei (60 J. Rodriguez), Golofca – Rondon (70 Tudorie). În Superligă, Sepsi e neînvinsă, a strâns 5 puncte și mai ales a prestat – poate – cel mai spectaculos joc în acest debut de sezon.

FOTO: gsp.ro









13 comentarii

  1. Nu se pune problema ca Sepsi nu sunt buni..e clar ca sunt favoriti…Dar daca mergem la victorie,fara frica, pe forta,putem ,dar nu closti belite,plouate ca si la Arges si Voluntari…Poenarule,taie in carne vie instantaneu…Joaca manjii tineri,ca sa le treaca figurile elefantilor plictisiti de bunastare,cei care se cred titulari de drept…Hai…

    0
    0
  2. Un Sepsy ajuns la,, granița ” resurselor. Momentan. Experienta, în timp, le va folosi al dracului. E rost de puncte, pana se dezmeticesc. Asta merge cu niște jucători arădeni, măcar la jumătate… suedezi. !! Examen solid și pentru drumul lui Poenaru. Bergodi a fost nevoit sa folosească un11 de gala. Încă nu are ca CFR , visuri și lot dublu ca valoare. Transferurile nu sunt gata ca termeni și ne bucura ca Poenaru, gândește, nici ca oameni la echipa. Vraiștea de schimbări pe la echipe, a creat impresia străinilor, ca se pot muta și după semnături, doar stramband din nas. Cineva trebuie sa pună piciorul în prag.

    0
    0
  3. Acum s-a văzut că Sepsi este o ochipă s l a b ă ! Problema este ca UTA este și m a i s l a b ă !

    0
    0
    1. La noi in campionat SEPSI e „rachetă” dar in Conference L nu depășeste viteza unui trabant. Vorba ta, cum să depășești un trabant dacă UTA are viteză de biciclist?
      Suntem curioși dacă se schimbă ceva la atitudine si pase precise.

      0
      0
  4. Titlu nu prea are legătură cu realitatea. Ce așteptări credeți că aveau OSK de la acest meci, așa încât să fie distruși?
    Parcă-i și văd pe Golofca&Co. plângând că le-au luat suedezii încrederea😎

    0
    0
  5. Dupa aceasta infrangere a secuilor,astia se vor ambitiona si mai tare in meciul cu UTA.,or sa vrea sa se reabiliteze in fata suporterilor,deci UTA. noastra sa nu se culce pe o ureche ca, vezi doamne Sepsi este obosita si dupa aceasta infrangere li s-a stirbit increderea !!! Bineanteles ca, ei au prima sansa atata timp cat jucatorii UTA-ei nu se implica total pe teren cu mare ambitie pt. a scoate un rezultat bun !!! Vom vedea ce va fi ? FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
    1. Da de unde, domnule Nelu! Plâng toți de la OSK, precum copiii, nu îi poți opri. Au și atacuri de panica, i-au bătut suedezii și acum vine și UTA peste ei. Sunt distruși😎
      Jurnalism de înaltă clasă!

      0
      0
  6. Iti dai seama, plang cu lacrimi de crocodil !!! Ei sunt constienti ca, nu au nicio sansa in retur la suedezi !!! Asa ca, va fi un meci de foc pt. UTA. noastra in secuime !!!

    0
    0
    1. Vb de Suedia aici, care este cu zeci, zeci de ani în fața noastră, despre ce vb, sperăm cu alți jucători pe teren,keseru tre să fie rezervă să vadă ce înseamnă acest tricou pe care acum îl poartă, poenarule vrem keseru rezervă, gata,ajunge, vrem fapte nu vb, forza uta oriunde, oricând 🍺

      0
      0
  7. Adevarul este ca, de la KESERU s-a avut multe asteptari de cand a venit la UTA. si tot asteptam sa fie acel jucator bun care marcheaza goluri. Vom vedea in meciul cu Sepsi daca si-a revenit ca, fotbalist, daca nu, sa lase pa altul si sa se duca ca, Director tehnic la UTA. !!!

    0
    0
    1. Frate Neluțu, problema nu e că nu joacă nimic, problema e că altul stă pe bancă, altul care ar muri pe teren ca noi în tribune, ajunge, gata, vrem fapte nu vb Poe, forza uta oriunde, oricând

      0
      0
  8. Pai asta am zis si eu VANTER ,sa lase pe altul mai tanar care sta pe banca si care vorba ta, ar manca terenul pt. a demonstra ca, este bun. POENESCULE !!! Baga-l si pe NEGOESCU sa joace, a demonstrat in amicale ca, te poti baza pe el si tu ce faci, il bagi 5 min in tot meciul ? Da-i domnule sanse sa joace, este tanar ,ara terenul nu alta, baga-l in oficiale nu numai la antrenamente si amicale !!! Si mai este si ISAK care face tusa de cand ai venit ? Da-le domnule sanse sa joace sa demonstreze pe teren !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button