ACB Ineu

Ineului i-a lipsit doar golul în revanșa amicală cu Aurul Brad





Tur de forță pentru ACB Ineu la capitolul amicale. Acum o săptămână, zărăndanii jucau la Brad (2-2), vineri găzduiau Cermeiul (1-2), sâmbătă o învingeau cu 4-3 pe CSU Craiova II în Bănie, iar astăzi a jucat revanșa cu Aurul Brad, divizionară terță din județul Hunedoara. Cele două formații au remizat din nou, de această dată fără goluri, deși gazdele au avut ocaziile lor mari după pauză.

După o primă parte fără sare și piper, ineuanii au jucat mai bine și au avut situații bune de a marca, prin Jurj, Spărtaru și Toure. Atacantul senegalez a obținut și un penalty, dar portarul advers a fost de netrecut la execuția lui Florea, dar și reluările ulterioare ale lui Voștinar și Ndoye.

Așadar, partida s-a încheiat nedecis, dar ineuanii vor încerca să fie mai pragmatici în testul cu Lipova, de vineri dimineață. „E clar că suntem pe un fond de oboseală după atâtea antrenamente tari, dar și jocuri amicale apropiate între ele și cu deplasări destul de lungi. Cu toate astea, după o primă repriză slabă, am jucat bine, ne-am creat ocazii, a lipsit doar golul. E clar că nu avem mintea limpede pentru a avea reușite pe plan ofensiv, în schimb, mă bucur că defensiv am stat bine și nu am mai luat goluri, așa cum s-a întâmplat în amicalele precedente”, a menționat Cristian Sculici, antrenorul zărăndanilor.

ACB Ineu: Merșca (46 Tulcan) – Varga (60 Cohan), Mendy (60 Ngake), Cahill, Hulbăr (60 Nica) – Zdrențan (60 Ndoye) – Jurj (60 Răsvanță), Wilmer (46 Spătaru), D. Florea (Rucăreanu), B. Rusu (46 Voștinar) – Banam (46 Toure).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button