Progresul Pecica

Pecicanii, la nivelul vicecampioanei din Ghiroda și Giarmata Vii!





După Ineu și Lipova, care s-au înfruntat în meci direct în această dimineață, o altă divizionară terță arădeană a intrat pe teren astăzi în cadrul unui amical cu o probabilă colegă de serie. La Pecica, Progresul a găzduit-o pe Ghiroda și Giarmata Vii, vicecampioana de anul trecut a seriei a 8-a, testul încheindu-se nedecis: 2-2.

Timișenii au avut avantaj pe tabelă încă din minutul 6. Atunci, Sarkozi l-a faultat la 15 metri de propria-i poartă pe Schinteie, iar Făgărășanu a transformat precis penalty-ul dictat. 0-2 s-a făcut în minutul 36, când Făgărășanu a pasat din dreapta și Velcan a pus latul de la colțul lung. Gazdele au revenit în joc cu 4 minute înainte de pauză, prin Capătă, care a luat pe cont propriu o acțiune în dreapta și a marcat cu un șut în cross: bară-gol. Golul egalării a venit repede în partea a doua, mai precis în minutul 48, când Arsene a transformat cu o execuție în vinclu o lovitură liberă de la 20 de metri.

Până la final, ambele formații au avut ocaziile lor să tranșeze amicalul, pecicanii prin Bozian, Arsene și Câmpan, iar oaspeții prin Schinteie și Făgărășanu, dar tabela nu s-a mai modificat. „Am început foarte rău meciul, am și luat gol, până prin minutul 20 nu prea am înțeles mare lucru în fața unei echipe bune, care și-a păstrat scheletul din sezonul trecut. Apoi, treptat am intrat în joc, am luat și golul doi pe o contră, dar am egalat în decurs de câteva minute, pe finalul și începutul reprizelor. Apoi, s-a cam jucat pe contre, puteam câștiga și noi, puteau câștiga și ei, un rezultat echitabil până la urmă. Am ales să jucăm astăzi pentru a le da băieților două zile libere în weekend după o perioadă cu antrenamente tari și amicale multe. Vrem să ne prezentăm cât mai bine la meciul de la Curtici, din Cupă, după care intrăm în linie dreaptă pentru prima etapă. Pentru o formație tânără ca a noastră e important să începem bine, să prindem încredere, ca să putem lucra cu convingere și în liniște”, menționează Bogdan Bozian, cel care îl ajută pe Mihai Petcuț pe banca tehnică, dar și din teren ca număr 10. Aldan este accidentat, Borcea are probleme personale, iar Mihai și Răchită susțin probe de joc la Unirea Contanța și FCSB II.

Formații:

Pecica: Roșca – Moraru, Sarkozi, Wild, Puta (35 Gomboș) – Arsene, Andrieș – Stanciu, Bozian, Capătă – Câmpan. Din minutul 67 au mai jucat: Roșu – Bănățan, Marinescu, Gruia, Puta și Indreica.

Ghiroda și Giarmata Vii: Mosoarcă-  Sporin, Stupu, Hecsko, Velcan – Precup, Jichici – Mancas, Schinteie, Vasluian – Făgărășanu. Au mai jucat: Ciocan, Rosus, Miclău, Zavăleche, Ad. Ilie, Coroiu, Cristodulo, Istoc.

Arbitri: Dionisie Rus – Ramon Păcurar, Paul Iovescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button