Stranieri aradeni

Arădeanul Man e primul marcator stagional în Serie B! A punctat și Mihăilă, dar Parma s-a mulțumit cu o remiză în fața lui Bari + VIDEO





Dennis Man a început excelent noul sezon de Serie B și a marcat chiar în prima etapă pentru cei de la Parma, care au întâlnit-o pe Bari pe Stadio Ennio Tardini. Arădeanul crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA a înscris încă din minutul 3 pentru echipa preluată de Fabio Pecchia. Man a pătruns în viteză din dreapta în careu, a  driblat scurt doi adversari și a marcat cu o execuție superbă la colțul lung.

Bari a întors meciul prin reușitele lui Antenucci (min. 11) și Folorunsho (min. 35), dar celălalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, a egalat chiar înainte de pauză. Fostul craiovean a spart zidul vizitatorilor cu un șut puternic trimis dintr-o lovitură liberă executată de pe 16 metri.

Tabela (2-2) nu s-a mai modificat până la ultimul fluier și „ducalii” nu încep tocmai bine campionatul. Parma își propune în acest sezon revenirea în Serie A, obiectiv pe care nu l-a putut îndeplini în sezonul precedent.

FOTO:  Profimedia

VIDEO golul lui Dennis Man









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button