UTA Arad

Postolachi, din nou pe lista marcatorilor la Arad: „Toți și-ar dori să joace cu așa atmosferă, vreau să arăt că am făcut școala de fotbal la echipe mari”





Pentru al doilea meci consecutiv disputat la Arad, Virgiliu Postolachi (22 de ani) a marcat în contul UTA-ei, iar la final s-a bucurat alături de colegii săi de victoria (2-1) cu FC U Craiova 1948.

Atacantul basarabean a beneficiat de o cursă a lui Cascini și l-a bătut pe Popa cu un șut din prima la colțul scurt, din 12 metri. A fost ultima minge atinsă de Postolachi, care nu a mai ieșit pe teren în repriza a doua ca urmare unei probleme medicale. „Sunt bucuros că am câștigat și am și marcat, a fost un meci foarte greu, a doua repriza a fost foarte intensă. Am vrut să joc și după pauză, dar am avut probleme, o întindere la tendon. Nu e grav, dar antrenorul a spus că mai bine să mă menajeze pentru că avem meci și marți. A fost o victorie foarte importantă pentru echipă, pentru suporteri. A fost o atmosferă superbă, un meci greu, dar toți fotbaliștii și-ar dori să joace cu așa atmosferă.  Felicitari colegilor mei pentru victoria de azi”, a transmis Postolachi la finalul confruntării cu FC U Craiova.

Internaționalul din Republica Moldova va fi asociat mereu cu trecutul său la PSG, unde a fost coleg – printre alții – cu probabil cel mai mare fotbalist al planetei în momentul de față, Kylian Mbappe. „Mă simt bine la Arad, încerc să revin la 100%. Nu am jucat demult atât de multe meciuri, lucrez intens și vreau să arăt că am făcut școala de fotbal la echipe mari, serioase. Îmi doresc să-mi ajut echipa, să dau cât mai multe goluri”, mai susține Virgiliu Postolachi.









5 comentarii

  1. Astazi,Virgiliu Postololachi m-a contrazis total,in sinea mea…Mereu am spus ca nu stie cu lopta,nu se lipeste de el….Nu le are cu tehnica…Iata ca astazi a fost foarte bun…atat pe jos,cat si la joc aerian,recuperator si foarte incisiv…Un atacant pur sange,marcheaza din jumatate de ocazie…O ai pe gheata???Ai pocnit-o in plasa!Nici nu conteaza altceva!
    Exact asta a reusit Postolachi!Bingo!Un gol aduce altul,incredere si moral…Eu cred ca de abia de acum incepem ritmul sperat,constant…Hai!Putem!

    0
    0
  2. Postolachi și Compagno. Doua vârfuri de lance care lipsesc pe la FCSB sau CFR. Dacă păstrează ritmul, calitate au vor fi tzinte stagionale. Amândoi par atașați de obiectivele propriilor cluburi. Neastamparul financiar nu e la ei, ci la impresari.!! Tot doream un om de gol în linia de atac. Nu a fost sa fie Keseru, deocamdată, ci armăsarul de peste Prut, Virgiliu. Sa observam calități de puncheri și la Postolachi și la Compagno. Amândoi cu alonja și superioritate fatza de ,, paznicii” lor. Simt al porții deosebit. Lui Compagno ii lipsește scuterul Bauza. La UTA se naște, din dureri și căutări o conlucrare de bijuterie , Postolachi și Cascini. La fotbal totul e sa te tina cât mai mult.

    0
    0
  3. Ai batut bine cu dreptul. Așa da șut. Tare și pe poartă. Nu mai e nevoie să-i facem mari pe portari. Felicitări, Virgil!

    0
    0
  4. Postolachi, atacant tanar, cu talie, se poate spune ca este un jucator de perspectiva atat pentru UTA, cat si pentru Nationala Moldovei, si ulterior de ce nu mai departe in campinatele puternice ale Europei.Trebuie sa ajunga doar la parametrii fizici,tehnico-tactici si mentali pe care ii cer antrenorii si situatiile din timpul jocurilor.Mai multa concentrare la finalizare, la schimburile de mingi in atac si va putea avea o explozie fulminanta aici la Arad.Este sustinut de toata lumea la cei22 de ani ai sai.Succes Virgiliu 1

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button