UTA Arad

Roger jr, de la UTA în Arabia Saudită pentru 50 de mii de euro!







Unul dintre mulții jucători la care Mircea Rednic a renunțat în această vară a ajuns tocmai în Arabia Saudită, noul pol de atracție pentru vedetele fotbalului european. Roger Junio a semnat cu Al Taraji, formație nou promovată în liga a doua, care a satisfăcut pretențiile finnaciare ale „Bătrânei Doamne”, 50 de mii de euro.


Mijlocașul ofensiv de 27 de ani revenise la UTA în februarie, după ce și-a reziliat unilateral contractul cu CFR Cluj. La acea vreme, Neluțu Varga i-a declarat război grupării arădene și fotbalistului, dar totul a rămas în aer din moment ce fotbalistul a jucat fără probleme în „alb-roșu” și acum se transferă pe un alt continent.


Roger nu-și mai reluase pregătirea sub comanda lui Rednic, dar nici nu era liber de contract, ci aparținea de maghiarii de la Szentlorinc Sportplaya, cei care au intermediat „transferul-punte” de la CFR la UTA. Impresarul Bogdan Apostu a certificat printr-o postare pe facebook faptul că brazilianul pleacă la Al Taraji, așa că doleanțele financiare ale „roș-albilor” au fost îndeplinite.

Interesant este că Roger jr. a venit de două ori gratis la formația de pe Mureș și tot de atâtea ori aceasta l-a cedat pe bani. În iarna lui 2022 la CFR pentru 75 de mii de euro și acum în Arabia Saudită pentru 50 de mii de euro.

În acest sezon, fotbalistul din Țara Cafelei jucase în 18 partide pentru UTA, totalizând 1372 de minute între campionat și Cupă. A marcat și un gol (din penalty, cu Hermannstadt) și și-a trecut în cont patru pase decisive.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button