Fotbal judetean

Sita cerne semifinalistele Cupei României (faza județeană): Saladea fluieră „ciocnirea” dintre Sântana și Felnac, Coroban e la derby-ul Podgoriei!Miercuri aflăm semifinalistele Cupei României, faza județeană. De la ora 16,30, sferturile sunt programate într-o singura manșă, gazdele partidelor dintre prim divizionarele județene fiind trase la sorți, în timp ce Șeitinul, singura reprezentantă a Ligii a 5-a a fost programată din oficiu acasă. Aici ajunge Șimandul, care e net favorită, dar ceva ne spune că nu va avea o misiune ușoară.


Derby-ul sferturilor de finală e, fără îndoială, Sântana – Felnac, cu Unirea ce are de luat o revanșă în fața lui VI-FE pentru că a privat-o de titlul județean în vara anului trecut, chiar la ultima fază a campionatului. Mult echilibru se anunță și în duelul „producătorilor de vin” de la Pîncota și Păuliș. Curticiul ar trebui să plece cu prima șansă pe teren propriu cu Beliu, deși trupa lui Filipaș a impus remiza (2-2) în această primăvară la Graniță. Printre arbitrii de mâine se află și doi divizionare, la Sântana și Șeitin.


Miercuri, 24 aprilie, ora 16.30

Unirea Sântana – Victoria Felnac  

Arbitri: Sorin Saladea – Lucian Berariu, Denis Calnacov. Observatori: Leontin Buda, Daniel ScridonPodgoria Pîncota – Păulişana Păuliş

Arbitri: Cristian Coroban – Paul Iovescu, Ionuț Sîrban. Observatori: Cristian Tănăsescu, Andras Mako

Frontiera Curtici 2004 – CS Beliu  

Arbitri: Sebastian Mako – Florin Vesa, Ciprian Pătroi. Observatori: Oliver Biro, Marcel Vida

Unirea Şeitin – Şoimii Şimand  

Arbitri: Tudor Jurcă – Adrian Bunaciu, Gabriel Hărduţ. Observatori:  Mircea Toderici, Marian Nedelea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button