Volei

Voleibalistele cadete de la Westar Arad au luat „bronzul” național la categoria perspectivă!Tinerele voleibaliste de la Westar Arad au obținut un rezultat bun la turneul final rezervat cadetelor, la care au participat șase formații. Elevele lui Iosif Wecker și Alin Filipan au urcat pe podiumul național la Oradea, acolo unde CSȘ Sibiu și-a apărat titlul cucerit anul trecut, iar gazdele de la LPS Bihorul au luat locul 2.


Iosif Wecker: „O clasare meritată, rodul muncii de un an întreg al fetelor”


Arădencele s-au ales cu medaliile de bronz, după două victorii: 3-1 cu CSȘ Chitila și 3-2 cu CS Wolf București și trei eșecuri 1-3 cu LPS Bihorul, 0-3 cu CSȘ Sibiu și 2-3 cu CSȘ Năvodari. „Trebuie să recunoaștem că am avut și puțin noroc, căci echipele cu care ne-am bătut pentru locul 3 s-au încurcat între ele, dar și că, de exemplu, am pierdut la limită partida cu fetele din Năvodari. Până la urmă, eu zic că e o clasare meritată, rodul muncii de un an întreg al fetelor, al implicării părinților și clubului. Au fost și mici probleme la Oradea, cu cazarea noastră în condiții improprii și o mică gaură în buget pentru a schimba pensiunea, până la urmă am avut parte de cinci zile pline de competiție. Apoi, să zicem că în meciul cu gazdele de la Oradea au fost mici probleme de arbitraj, dar cumva ne așteptam la ele. Important este că am venit acasă cu medalii și ne putem fixa de pe acum obiectivul pentru anul viitor, adică cel puțin argintul la turneul speranțe, dacă nu participarea la alite. Nu va fi ușor, patru dintre jucătoare, Haș, Micu, Roxin și Pocei vor trece la categoria junioare, însă sperăm să le înlocuim cât mai bine cu câteva fete născute în anul 2009”, ne-a declarat Iosif Iosif Wecker.

Arădencele de bronz ale Aradului trec și la beach-volleyMedaliatele cu bronz la turneul final perspectivă ale Westarului se numesc: Denisa Roxin, Briana Fekete, Roxana Tocan, Alesia Micu, Raluca Pocei, Raluca Sârb, Raluca Ardelean, Roxana Bursaș, Mara Haș și Zita Iuhasz. Totodată, Denisa Roxin a fost desemnată cea mai bună atacantă a competiției de la Oradea. Fetele nu vor intra în vacanță, ci vor încerca să facă o figură frumoasă și la beach-volley. „Din această săptămână, ne vom concentra pe voleiul pe nisip, fetele și-au dorit să participăm la naționale, iar prima etapă e programată la începutul lunii iunie la Sibiu”, mai afirmă Wecker, ajuta pe banca tehnică de mai tânărul Alin Filipan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button