Fotbal judetean

La Sâmbăteni și Șimand se decid finalistele Cupei României (faza județeană): Coroban și Vasi împart dreptatea


După intermediara din Liga a 4-a Arad, de săptămâna trecută, patru dintre echipe au treabă și la mijlocul acestei săptămâni. E vorba despre semifinalistele Cupei României (faza județeană), care – astfel – vor încheia un ciclu de 5 partide în două săptămâni. Miercuri, cu începere de la ora 17,30, se anunță două dueluri echilibrate, ce se vor disputa pe terenurilor echipelor mai slab clasate în campionat, fără ca acesta să fie un criteriu, ci pur și simplu asta au decis sorții.

Prin urmare, Unirea Sântana se va deplasa pe terenul Păulișanei Păuliș, care de această dată este…Sâmbăteniul. Știind că arena din Păuliș se află în reabilitare de un an, echipa lui Lucian Ciba și-a jucat meciurile de acasă la Șiria, dar pentru semifinala de Cupă a optat pentru terenul din Sâmbăteni, ce nu are chiar dimensiunile lui „Otto Grefner” din Șiria. Interesant este că cele două formații se vor duela și sâmbătă, în ultima etapă a Ligii a IV-a, oar partida se va juca pe terenul din localitatea de baștină a lui Ioan Slavici. Duelul dintre formațiile de pe pozițiile 2, respectiv 4, va fi oficial de Cristian Coroban, asistat de Sebastian Pantea și Gabriel Hărduţ, supervizați de Leontin Buda. Ovidiu Coman e observator de joc. În singura partidă stagională dintre cele două formații, Sântana a trecut cu 2-0 de Păuliș, înainte de vacanța de iarnă.

La fel de aprins se anunță și cealaltă semifinală, dintre Șoimii Șimand și Frontiera Curtici. Echipa lui Jany Ruska vine după o perioadă slabă din punct de vedere al rezultatelor, iar Cupa e prilejul perfect să se mai revanșeze față de susținători și chiar să forțeze obținerea unui trofeu. Șimandul va termina campionatul pe locul 6, în timp ce Curticiul (care va sta în ultima rundă) riscă să piardă poziția a treia în fața celor din Păuliș. „Grănicerii” i-au bătut cu 4-3 acasă pe șimăndani în tur și au remizat (1-1) în stagiunea de primăvară. E clar că de această dată remiza e interzisă, căci e nevoie de o finalistă, chiar dacă aceasta se va decide după prelungiri sau penalty-uri. Alexandru Vasi, Andreea Şuşcă și Andrei Pîslaru împart dreptatea mâine, sub privirile lui Romulus Tănăsescu, supervizorul din partea CJA. Andras Mako e delegat de joc.

La această oră, conducerea AJF Arad nu a bătut în cuie locația în care se va desfășura finala Cupei României, pe data de 8 iunie, de la ora 17,30.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button