Fotbal judetean

„Vladi” s-a înoit la plecarea la Moneasa: Ciobanu, Kocsis și Cornea – cele mai importante achiziții





Cele 6 puncte strânse în turul campionatului nu pot fi pe placul noii promovate de la marginea Aradului. CS Glogovăț 2013 intenționează să evadeze din subsolul clasamentului și lucrează pe două planuri în acest sens: campania de achiziții și pregătirea de iarnă.

Opt nume noi

În ultimele săptămâni, „oficialii” clubului au purtat negocieri pentru mai mulți fotbaliști și au perfectat nu mai puțin de opt mutări. Dacă ex.ineuanul Kocsis se afla deja în curtea lui „Vladi” de două săptămâni, recent s-a reușit și transferul unui alt fost elev al lui Cristi Sculici. Fundașul Sorin Ciobanu revine după trei ani la Vladimirescu, acolo unde a evoluat în ligile trei și patru. Dar, defensiva a mai fost întărită și pe benzi cu ex. utistul Cornea (care vine de la Felnac) și Lucian Avram, fostul fotbalist al Lipovei. În cantonament a plecat și Mădălin Cotoc, însă trecerea acestuia de la Curtici nu a fost rezolvată deocamdată. Tot la capitolul noutăți mai sunt și portarul Iacob și jucătorii de câmp Nicola și Zsigmond. Din păcate pentru ei, cei de la Glogovăț i-au pierdut pe Banilievici, Alex Arhilie, Edi Vîrtaci și Hrizea, plecați toți la muncă în străinătate, cale întoarsă făcând doar Negrea.

Pe urmele UTA-ei

Delegația celor de la Glogovăț 201, care numără 19 jucători și anume: P. Vîrtaci,  Iacob (portari); Gherman, Bobeiciuc, Stavila, Tănasă, Ciobanu , Avram, Neag,  R. Ardelean, Negrea, Mărculescu, Kocsis, Coșa, Nicola, Cotoc, Magdi, Junc, Bâgu și Zsigmond (jucători de câmp)  s-a cazat deja la Hotelul Parc din Moneasa, iar în această după-amiază a făcut un prim antrenament cu caracter fizic. Antrenorii Călin Dehelean și Cristian Man au optat pentru traseele de alergare ale UTA-ei, adică pe platoul dintre Dezna și Laz, în timp ce antrenamentele cu mingea se vor desfășura pe terenul de la poalele Cetății Dezna. „E o săptămână de acumulări fizice, sper ca toți fotbaliștii să termine în picioare acest stagiu de pregătire. Ne-ar fi plăcut să venim în formulă completă la Moneasa, dar serviciul e sfânt pentru unii. Totodată, mai încercăm să întărim lotul cu un atacant”, ne-a mărturisit Cristi Man, care – se știe – a recunoscut în mai multe rânduri că se inspiră de la Roland Nagy pentru antrenamentele pe care le conduce la „Vladi” alături de Dehelean.

Într-adevăr, Ciornei, Cornea, Ruja și Florin Arhilie nu au putut urca la Moneasa, dar toți au un program separat de pregătire acasă.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button