Liga a 3-a

Moldovan: „Sebișul nu a prins o zi bună și pentru că nu i-am lăsat noi să joace”





Chiar dacă au avut în față o formație într-o zi catastrofală, cei de la Cugir au meritul de a fi profitat pentru trei puncte ce îi mențin, cel puțin cu șanse matematice, în lupta pentru promovare. „Ne-am propus să câştigăm. Băieţii au făcut un meci foarte bun, chiar unul din cele mai bune meciuri din acest campionat, ţinând cont că am întâlnit una din forţele seriei. Sebiş e una din echipele bune ale campionatului, poate astăzi nu a fost într-o zi bună, dar asta pentru că nu i-am lăsat noi să joace. Noi am pregătit foarte bine jocul, băieţii au dat dovadă de foarte mult ataşament şi foarte mare concentrare. Am reuşit să câştigăm şi pentru aceasta nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor. Am dovedit că suntem una dintre echipele puternice, una dintre echipele cu pretenţii”, a spus Călin Moldovan imediat după ultimul fluier al partidei de la Sebiș.

Tehnicianul Metalurgistului a vorbit și despre contextul în care echipa sa a pierdut puncte în ultima lună. „Am avut foarte mare ghinion, fiindcă am avut etape cu foarte mulţi jucători absenţi. Nu am reuşit să surmontăm aceste absenţe, dar în momentul în care suntem în efectiv aproape complet, e greu ca cineva să ne bată. Acum ne-am propus să câştigăm toate jocurile până la final şi vom vedea ce va fi. Când vom trage linie vom vedea dacă victoria de azi ne va ajuta sau nu. Acum ne gândim să câştigăm meciul cu Ighiu, de sâmbătă, la noi acasă. Va fi un meci tare, dar eu am încredere în jucătorii mei. Sunt convins că vom face din nou un meci bun şi vom reuşi să câştigăm. Acum ne bucurăm de victorie, iar de luni vom începe pregătirea meciului cu Ighiu”, a adăugat Moldovan.

Până la urmă, fostul golgheter al Sebișului nu a intrat pe teren în tricoul Cugirului. „Ionuţ Radu a recidivat la meciul cu Hunedoara. Se pare că problemele sale medicale sunt mai grave. Sperăm să îl recuperăm şi pe el. E un jucător important pentru noi, ca de altfel toţi ceilaţi jucători. Vreau să remarc și jocul lui Lucian Itu. E un băiat de mare caracter, e un factor decisiv pentru echipa noastră. Ţin să-i mulţumesc pe această cale pentru devotamentul de care dă dovadă”, a încheiat antrenorul Cugirului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button