SOIMII PÎNCOTA

Avocatul Baloteștiului contestă calitatea oficială a lui Massone! Vineri ar trebui să știm dacă Pîncota ia sau nu punctele cu ilfovenii





După ce maseurul a fost refuzat de Comisia de Etică și Disciplină a FRF, Baloteștiul și-a trimis în luptă avocatul în „speța” punctelor solicitate de Șoimii Pîncota, ca urmare a faptului că medicul ilfovenilor s-a prezentat la stadion după expirarea celor 15 minute regulamentare.

Acesta, în persoana lui Bogdan Filcea, a depus o întâmpinare pe patru file, în care cel mai solid dintre argumentele ce ar trebui să anuleze contestația divizionarei secunde arădene ar fi calitatea de președinte a lui Angelo Massone, al cărui nume era pomenit în raportul de arbitraj. Delegatul echipei, Liviu Ilea (foto), preciza la un moment dat că arbitrul de centru, Claudiu Marcu,  a refuzat să-i arate lui Massone ceasul său (considerat conform regulamentului cel oficial) cu ora la care medicul Baloteștiului, Leonid Turcan, a semnat, la rândul său, raportul de joc. Teoretic, calitatea lui Angelo Massone (care, de altfel, trebuie declarat dintr-un moment în altul președinte de Tribunalul Ineu acolo unde s-au introdus de aproape o lună actele de schimbare a oficială a conducerii pîncotane) nu are prea mare legătură cu fondul problemei, atâta timp cât „oficialii” Pîncotei au demonstrat prin imagini filmate (depuse și pe un CD și certificate de IT-istul de la Casa Fotbalului) cu telefonul mobil Iphone ora la care ajunge doctorul ilfovenilor. Iar contestația e scrisă și semnată de Liviu Ilea, cel care are calitate oficială la club, dovedită prin ID-ul dat de FRF.

Tot Filcea se mai leagă de faptul că atâta timp arbitrul de centru a dat drumul la joc, înseamnă că nu a sesizat nimic ilegal, adică nu găsește oportună vreo contestație a Șoimilor Pîncota. Cert este că, dacă nu mai intervin alte chichițe de ordin judecătoresc, Comisia de Etică și Disciplină a FRF a amânat pe vineri o pronunțare a deciziei cu privire la soarta celor trei puncte din Balotești – Pîncota (pe teren 2-0).

În fine, în paralel, pîncotanii au făcut un memoriu separat împotriva arbitrului de centru, constățeanul Claudiu Marcu, considerat – practic – principalul vinovat pentru toată această „tevatură” cu ora la care a ajuns cu adevărat medicul Leonid Turcan la stadion. Ora 11,18, conform ceasului „șoimilor”.

Un comentariu

  1. Daca Pancota NU CASTIGA VINERI LA MASA VERDE MECIUL EU UNUL NU MAI CRED CA BURLEANU SI COMPANIA POT MERGE MAI DEPARTE! Nu vreau sa impun eu decizia si nici ca m-ar pasa aproape ca nici punctele nu conteaza paradoxal nici ptr.una din combatante, insa reafim inca o data daca si acuma decizia v- afi balbaita si fara sens cu nerespectarea regulilor si regulamentelor FRF ,atunci spun raspicat celor invocati mai sus, SA PLECE SI SA LASE PE ALTII! Este un moment ZERO ptr.echipa lui Burleanu si desi iar spun nu exista presiune sau oarece interese, important este acum apilcarea cu strictete a literei legii si cu migala a regulamentelor in vigore ptr.ca aceasta competitie sa fie respectata macar de-acum inainte! Fac apel la responsabilitate si mai cred ca in Romania conteaza regulile,regulamentele si in special legile!Treziti-va romani! Multa intelepciune va doresc si sa triufe numai si numai ADEVARUL ! BAFTA TUTURORA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button