Minifotbal, futsal

Două echipe oltenești, una din Harghita și vechea cunoștință deveană sunt adversarii Șimandului în Liga Elitelor U19 la futsal: „Avem speranțe de finală“





Astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a play-off-ului și play-out-ului Ligii 2, dar s-a stabilit și programul Ligii Elitelor Under 19. Ocupantă a locului secund în seria a IV-a Campionatului Național U19, Șoimii Șimand și-a aflat adversarii pe care-i va înfrunta în faza a doua a întrecerii pentru un loc în faza finală a întrecerii.

Echipa lui Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană face parte din seria de Vest a Ligii Elitelor, alături de: Autobergamo Deva (Hunedoara), Viitorul Băleasa (Olt), FK Odorheiu Secuiesc (Harghita) și CFR’43 Turnu Severin (Mehedinți). „Cu Deva am fost în serie, iar cu echipa din Turnu Severin am mai jucat, așadar le cunoaștem potențialul. Ne-am interesat și de celelalte adversare și ne dăm seama că nu va fi deloc ușor să ne îndeplinim visul, un loc în careul de ași, la finala pe țară. Dar, eu zic că avem șanse, cu condiția să avem tot lotul la dispoziție la marea parte a meciurilor. Totodată, trebuie să ne pregătim bine în cele 6 săptămâni rămase până la primul meci”, spune profesorul Mărcuș.

Într-adevăr, Liga Elitelor U19 la futsal debutează pe 1 februarie, iar șimăndanii joacă acasă cu Autobergamo Deva. Apoi, ordinea în care „șomii” își întâlnesc adversarii este următoarea: Băleasa (8 februarie, deplasare), CFR’43 (15 februarie, acasă), Odorheiu Secuiesc (7 martie, deplasare), etapă liberă a 5-a, Autobergamo Deva (27 martie, deplasare), Băleasa (3 aprilie, a), CFR’43 (24 aprilie, deplasare), Odorheiu Secuiesc (2 mai, acasă), etapă liberă a 10-a.

Primele două clasate în urma clasamentului făcut după cele 10 runde vor merge la faza finală, alături de alte două echipe din seria de Est, care le cuprinde pe: KSE Tg. Secuiesc, Viitorul 08 Verneşti, United Galați, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și Bukovina Vicov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button