UTA Arad

Balauru a scăpat fără piciorul rupt, dar nu și fără „galben”: „Viciere de rezultat, și data trecută când am jucat la Craiova am pățit la fel”





UTA a schimbat la nivelul portarilor după doar 4 minute de joc. Florin Iacob s-a accidentat la laba piciorului drept după ce a degajat, la sacrificiu, o pasă prea slab trimisă „acasă” de Batha. Între buturi a intrat Dragoș Balauru, goal-keeper care a dat și el mereu garanții și chiar a apărat bine.

Experimentatul fotbalist a fost protagonist al fazei din care s-a născut golul decisiv al partidei. Balauru a ieșit din careu în întâmpinarea lui Bauza, i-a anticipat decizia și i-a tăiat calea, iar argentinianul l-a călcat dur pe gambă. Arbitrul Sorin Costreie a dat fault pentru gazde și l-a avertizat pe portarul utist. Din penalitatea rezultată, Baeten a centrat și Kovacic și a trimis lângă bară pentru 1-0, rezultat cu care s-a terminat meciul. „Suferim din cauza arbitrilor, nu a jucătorilor. A fost galben pentru mine, nervi mulți și gol pentru Craiova. Data trecută când am jucat aici, la fel, corner inexistent și am primit gol din acel corner. Se spune la emisiuni că sunt echipe care strică campionatul, Mediașul, Clinceniul, dar să ne uităm și în alte părți, acolo sunt probleme. Din punctul meu de vedere a fost viciere de rezultat, gol dintr-o lovitură liberă inexistentă. Puteau avea om în minus și se schimbau datele problemei”, a spus Dragoș Balauru la flash-interviuri.

Portarul utist a fost rugat să comenteze și intervenția, de asemenea neregulamentară, a lui Kovacic asupra lui Otele în careul gazdelor în ultimele secunde ale prelungirilor. „Am văzut că a fost ceva în careu, în ultimul minut, dar nu pot comenta de la distanța de la care mă aflam eu. În schimb, pot spune ce am simțit pe propria piele, este o seară neagră pentru noi”, mai afirmă Balauru.

UTA va evolua și la anul în Liga 1, o ediție de campionat ce ar putea fi mai puternică decât aceasta. „Se anunță altceva în sezonul următor, sunt trei echipe la liga a doua, frumoase, puternice, cu suporteri, cu stadioane, campionatul va fi mai puternic”, mai consideră portarul Bătrânei Doamne.

7 comentarii

  1. Bravo Dragos! Super portar si calitate mare in vorbele pe care le spui in interviuri. In afara de faptul ca ti faci treaba f bine de fiecare data, multumim celui de sus ca nu s a ntamplat o accidentare grava.

    0
    0
  2. Pana la apariția VAR, nu exista alta cale decât punerea de presiune mediatica pe arbitru. Capitol la care nu stam bine. Ți se spune ca exponentul arbitrajului la noi e Kovaci, și îți închide gura. Toată lumea vede furtul și ne mulțumim cu concluzia, ca de fapt, toți sunt furați, pe rand. Atunci sa se scrie pe un raboj furturile ca să urmărim cum e echilibrat fenomenul. Dincolo de furt pe fatza, examenele finale au dinamiza întreg lotul. Pana și Laukzemis a vrut. Examenele au un statut de timp, de cunoaștere aplicata, pe hârtie sau gazon. Nu te iartă nimeni dacă nu te înscrii în aceste reguli. Sa vedem în continuare.

    0
    0
  3. dacă era invers ce scandal făcea la toate televiziunile pruncul lui mititelu! nu se poate asa ceva! Arbitraj ostentativ !! recuzatil pe acest arbitru, voi pierdeti bani dacă oltenii termină peste UTA! dacă nu aveti reactie, mereu ne vor pișca arbitrii de nivel doi, ăștia decid campioane si retrogradate! Kovacs , Hategan, si chiar Colțescu nu fac asemenea mânării pe față!

    0
    0
  4. Eu zic că nu numai arbitrii au viciat rezultatul(e de vină și tușierul și arbitrul de rezervă, ei chiar nu au văzut ce am văzut și noi??). Au viciat rezultatul și Otele și ”MARELE” Miculescu cu ratările lor.

    0
    0
  5. Mai mult de jumatate din echipa trebuie schimbata . Multi jucatori adusi la UTA cu surle si trambite au esuat in a se evidentia la UTA. !!! Bine ca, UTA. a scapat de frica barajului.

    0
    0
  6. Un portar foarte inteligent. A fost cel mai bun de pe teren. Dacă ar judeca și înaintași fazele la fel…până atunci ne multumim cu o multime de ocazii ratate.

    0
    0
  7. Meszár, și’a făcut publică opinia vis a vis de hoția pe față a brigăzii de „arbitri briganți”, condusă de COSTRE (IE) AVĂ, sau se ascunde, rămânänd unul dintre cei mai jalnici conducători de club din liga I’a din Românica, în ceea ce privește apărarea intereselor clubului !?!
    Iar referitor la echipă, și sub Bálint și sub Badea, este o echipă din jucători care nu fac nimic ptr.a impune respect adversarilor. Singurul care trece acest test, este Batha, restul sunt șmecheri, dar cu „ș” mic.
    Un club, o echipă, care se lasă călcați în picioare, chiar și cînd este vizibil furtul, iar în dauna UTA’ei, au fost furturi și vicieri de rezultate, cam de vre’o 9/12 puncte furate, își merită soarta, mai ales dacă conducătorul ei, se face că plouă ! Cum de altfel, este și cazul d’lui Meszár !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button