Pecica se desparte de Mutică și trage linia la iarnă și în privința lotului de jucători

Pecica se desparte de Mutică și trage linia la iarnă și în privința lotului de jucători

Cele trei remize externe consecutive ale celor de la Progresul Pecica: 2-2, la Păuliș, 0-0 la Nădlac și Horia (cu CS Glogovăț) i-au fost fatale lui Dorel Mutică. Fostul fundaș al Stelei a fost anunțat sâmbătă seara că nu mai este antrenorul „galben-albaștrilor”, urmând ca în aceste zile să aibă și o ultimă discuție cu președintele Dorel Găvruță.

Până una alta, despărțirea e confirmată de Cristian Pilan. „Patronatul a decis să ne despărțim de antrenorul Dorel Mutică după ultimele rezultate și ne referim la din cele din deplasare.  Îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut la clubul nostru, personal am colaborat excelent cu el. Probabil, pentru cele două etape rămase de disputat în turul de campionat, interimatul va fi asigurat de Mișu Grozav. Apoi, în iarnă vom trage linia și în ceea ce privește lotul de jucători, căci și aici avem destule nemulțumiri.  Suntem la 6 puncte în spatele liderului Chișineu Criș, în condițiile în care și acesta a pierdut 5 puncte până acum”, ne-a mărturisit directorul executiv al „galben-albaștrilor”.

După 13 etape scurse din prezenta ediție a primului eșalon județean, Pecica ocupă locul 3 în clasament, în spatele Crișului și Sântanei. Pe Unirea o va întâlni în ultima rundă a toamnei, până atunci mai având meci acasă cu Victoria Felnac. În această toamnă, pecicanii s-au mai despărțit oficial și de fundașul de 21 de ani, Darius Dolga.

Dorel Mutică și-a început cel de-al doilea său mandat la cârma Progresului în vara anului 2016, terminând sezonul pe locul 4, la 22 de puncte de campioana Șoimii Lipova. În cele 12 partide disputate în această stagiune, Arsene et. comp. au o singură înfrângere la activ, 1-2 în „fieful” liderul Crișul Chișineu Criș și patru remize.

Facebook Comments
2
0

4 comentarii


 1. Oare sa fie Radu George , următorul ? … zic și eu …

  4

  7
  Răspunde

 2. Doamne fereste . Ce sa faca Radu George la Pecica..

  11

  2
  Răspunde

 3. Oare o fi…sven goran erikson…zic si eu:)))

  4

  1
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.