Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Copil și Blănaru – la Pecica, Diarra și Stanciu – la Glogovăț sau Avrămuțiu la Curtici, transferuri calde în Liga 4-a Arad





Ediția 2018-2019 a primului eșalon județean se pune în mișcare mâine cu câteva transferuri de ultimă oră. Fără îndoială, cea mai activă echipă a fost în ultimele zile Progresul Pecica, antrenorul Dan Stupar completându-și lotul cu câteva „piese” extrem de importante, între care și foștii utiști Răzvan Blănaru și Dumitru Copil. Acesta din urmă nu a mai semnat cu CNS Cetate Deva și asta pentru conducerea divizionarei terțe s-a dovedit total neprofesionistă. „M-am săturat să tot fiu păcălit de unii oameni din fotbal, îmi ajunge. Vreau să mă concentrez pe familie, pe creșterea fetiției mele, iar la Pecica am întâlnit oameni corecți, dar și pe nea’ Dan (n.a. Stupar), iar împreună cu noii mei colegi sper să avem rezultate cât mai bine”, a spus tehnicul mijlocaș.

Cu precizarea că sportarad.ro a relatat despre majoritatea transferurilor din Liga 4-a în ultima lună de zile, vom trece în revistă doar cele făcute în această săptămână:

Progresul Pecica: Dumitru Copil, Răzvan Blănaru, Petru Măgulean, Ovidiu Edu, Alexandru Ungureanu (mijlocaș ex. Mailat), Marius Sîrbu (mijlocaș, ex. Sânicolau Mare)

Unirea Sântana: Radu Popa și italienii Carmine de Palma (fundaș) și Francesco Coppola (mijlocaș)

Frontiera Curtici: Remus Avrămuțiu

CS Glogovăț: Abdoulaye Diarra, Răzvan Stanciu (portar crecut de UTA)

ACS Socodor: juniorii Denis Buzgău (mijlocaș) și Ionuț Todincă (atacant) – ambii Crișul II) și Laurențiu Turbăceanu (fundaș, Liga IV-a Gorj)

Victoria Felnac: Claudiu Ghiță (mijlocaș, ex. Sântana), Alexandru Cojocaru (fundaș, ex. Macea)

Cetate Săvârșin: Neagu (fundaș), Țofei (mijlocaș) – ambii ex. CSO Făget

Podgoria Pîncota: David Flore, Fabian Bogdan (mijlocași), Flavius Șandru (atacant) – ambii ex. Gurahonț, Marius Blaguescu (portar, împrumutat de la Lipova)

Speranța Turnu: Marian Grigoriță (fundaș ex. Semlac), Emanuel Turda (fundaș), Cristian Mihalache (mijlocaș) – ambii ex. Aqua Vest, Darius Don (atacant, ex. Iratoșu), Denis Verche (ex. Mailat, fundaș)









3 comentarii

  1. Mitre care oameni nu au fost corecti cu tine ? Te intreb tu ai fost corect fata de fotbal fata de ceea ce ai aratat in joc ?

    0
    0
  2. Dar tu crezi ca esti corect fata de el , sa comentezi fara sa stii adevarul? Doar intreb , sau ti se pare ca a pacalit fotbalul , si a fost la echipe fara sa merite ?

    0
    0
  3. Păcat de Copil! Încă o dată se adeverește că un junior foarte bun , nu dă neapărat rezultate și la seniori! Aviz Vulturar!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button