30/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UPDATE! UTA, îndoliată înainte de derby: Doi membri ai galeriei au pierit într-un crunt accident de circulație, peluza și-a anulat deplasarea la Timișoara

ASU Poli – UTA, de sâmbătă 27 octombrie, va rămâne – probabil – cel mai trist derby al Vestului din istorie. Doi dintre membri marcanți ai galeriei „Bătrânei Doamne” nu vor mai fi la locul lor, în Peluza Nord, ci vor fi în drumul, spre Ceruri. Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi au participat în comuna Vladimirescu la o repetiție pentru coregrafia de la meciul cu eternul rival de pe Bega, după care s-au urcat în mașina morții. Au făcut-o alături de camarazii lor, Claudiu Teacă și Daniel Aanei, care aveau să scape cu viață, cu mențiunea că primul dintre ei este într-o stare destul de gravă.

La volanul autoturismului său BMW s-ar fi aflat Bogdan Mihoc, care din motive necunoscute la această oră a pierdut controlul volanului, a spulberat un stâlp de electricitate, apoi parapetul galben și balustrada, iar mașina a căzut în gol de pe podul Micalaca. Din păcate, Mihoc (24 de ani) și Moisi (care ar fi împlinit duminică 21 de ani) au fost declarați decedați de medicii de pe Ambulanță, în timp ce Claudiu Teacă, grav rănit, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean iar medicii fac tot ce pot pentru a-l menține în viață. La prima vedere, cel de-al patrulea pasager a scăpat ca prin minune cu o zgârietură și o sperietură pe cinste și a ieșit singur de sub fiarele contorsionate ale mașinii.

Din informațiile noastre, galeria UTA-ei ia în calcul să-și anuleze deplasarea la Timișoara pentru derby-ul cu formația „alb-violetă”.

UPDATE!

Pe pagina de Facebook Ultras Arad, restul fanilor din peluză și-au exprimat durerea trăită în această seară prin pierderea celor doi camarazi și anunță că nu mai fac deplasarea la meciul de la Timișoara. ”Nu există cuvinte care să poată exprima șocul și tristețea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby. Suntem profund afectați de cele întâmplate și dorim să anunțăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă. Odihniți-vă în pace, Mihoc și Moisi! Nu vă vom uita niciodată…”

4
2
%d blogeri au apreciat: