UTA Arad

UTA testează un mijlocaș croat cu trecut la ASA Târgu Mureș





Mai sunt 11 zile până la primul meci oficial al „Bătrânei Doamne” în 2019, cel de la Arad cu Dacia Unirea Brăila, iar antrenorilor arădeni le mai lipsesc două „piese” pentru a-și completa lotul. Până acum, dintre fotbaliștii solicitați în probe nu a rămas niciunul, deși în cazul lui Vadim Calugher lucrurile ar putea sta altfel la finalul acestei săptămâni.

De astăzi, însă, mijlocașul moldovean are concurență în croatul Luka Mijokovic. „Închizătorul” de 24 de ani nu s-ar afla la prima experiență în România, după ce în stagiunea trecută a apărat și culorile celor de la ASA Târgu Mureș, până în momentul desființării ei. În această iarnă,  Mijokovic și-a mai încercat șansa și la Chindia Târgoviște, dar nu a fost reținut în lot de Viorel Moldovan.

Croatul se antrenează deja pe „Motorul” și va putea fi văzut la lucru mâine dimineață, la Timișoara, cu ocazia testului cu Ripensia. Celălalt post considerat deficitar de Ionuț Popa este cel de atacant de careu, paraguayenii Vera și Alvarenga sau sârbul Lazovic nefiind pe placul „roș-albilor”.

8 comentarii

  1. Pai daca Viorel Moldovan ,la vazut si nu la retinut in lot , de ce ar fi bun la UTA ? Vorba lui Watereus , CERTITUDINI nu pierdere de timp !!!

    0
    0
  2. Nu se pune problema de venire miraculoasa. Planul în linii mari cam asta a fost. Ceva veniri cu ceva calitate. Calitatea o vom vedea la oficiale.Poate se vrea ceva mai bun calitate/ preț și e mai greu. în iarnă. Gol in teorie trebuie sa dea și portarul. !! La juniori fundaș nu vrea nimeni ,mijlocași sunt toți iar atacant nu îndrăznește nimeni ,că te întreabă câte goluri ai dat .!

    0
    0
  3. Vorba lui Mihai Bogdan !!! IN POARTA, CINE O BAGA NEA POPICA !? Asta este principala a UTA.-ei care nu trebuie neglijata ca, o sa vina batalii grele in campionat ,nu este de joaca !!!

    0
    0
  4. Trebuie sa fim realisti,cam asta avem,cu asta trebuie sa defilam.Si nu stam chiar rau…in afara de cel care trebuie sa o si bage in poarta din orice situatie…Asta nu avem.
    Nu incerc sa imit pe nimeni,dar cineva scria astazi,pe site Liga a 2-a,ceva aproximativ….
    Fochisti avem(fundasi),compartimentul din „sala motoarelor” este mai mult decat suficient(mijlocasi),probleme raman la cei care trebuie sa lanseze torpilele decisive…
    Am parafrazat,dar atat de mult mi-a placut acel comentariu,incat imi ramane in memorie.As compara cu un echipaj de submarin,complet,fara a avea acel apasator de buton rosu la tinta exacta…
    Vorbeam astazi si cu alti patimasi,UTA….obiectivi….Inca stam,nu stim situatia exacta,de calcat in rahat.Foresta, Sepsi si respectiva combinatie de atunci….Cand ai calcat in cacat,e greu sa-ti speli mirosul de pe talpi,un timp….Sper sa iesim cu fata curata….Astazi este sedinta la Bucuresti fara a se spune ce si cum.Veniti numai!Merge Dragan..speram ca nu ca si Iedul la taiere….Am emotii…..sincer….Nu-mi place deloc abordarea actuala….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button