UTA Arad

Melinte e convins: „Dacă vom avea rezultate, nu vor fi probleme cu banii la UTA”





Spectator la meciul cu Luceafărul Oradea din pricina unei suspendări, Cristian Melinte consideră că arbitrul condus cu tentă confruntarea de pe „Motorul”, prima pierdută de „roș-albi” acasă în 2019. Pe de altă parte, experimentatul fotbalist, care se descurcă la fel de bine atât în linia de fund cât și cea mediană, a admis jocul slab al colegilor săi, dar și problemele fizice ale unor componenți ai lotului arădean. „Nu știu dacă am fi fost eu și cu Copaci pe teren nu pierdeam cu 3-0. Este clar, nu ne-a ieșit jocul, a fost și ocazia lui Cipri Rus la 0-0… La primul penalty nici nu se pune problema de așa ceva, apoi la orice atingere arbitrul fluiera și când ești în teren nu te mai poți concentra cum trebuie. Dar, cum am zis am avut unele probleme, chiar și fizice. Aproape jumătate din primul <<11>> a fost la fiecare meci format din cei veniți mai târziu. Chiar și eu am fost blocat la Timișoara o lună de zile, alții au venit și prin luna februarie și nu am avut parte de o pregătire centralizată de iarnă, iar asta se simte. După cum se știe, în fotbal această pregătire te ține un an de zile. Sperăm să nu mai avem meciuri proaste cum a fost cel cu Luceafărul, să adunăm cât mai multe puncte, iar de la anul trebuie să tragem la promovare, jucând constant la un nivel înalt”, a explicat fotbalistul revenit la UTA după un deceniu.

Despre confruntarea cu Luceafărul și mai ales urmările ei a vorbit și Cristian Păcurar. „Am avut o săptămână destul de grea din punct de vedere motivațional. A trebuit să lucrăm și la psihicul jucătorilor după un eșec ce nu a fost pe placul nimănui și am ajuns la concluzia că trebuie să ne revenim cât mai repede din toate punctele de vedere pentru a putea scoate un rezultat bun la Clinceni. Am încredere în jucători, am discutat cu ei, a fost un dialog pentru a progresa în tot ce trebuie să facem noi zi de zi. Din punct e vedere al programului săptămânal, am avut o problemă marți, la jocul școală. Kanda a ieșit puțin din program, dar sperăm să-l avem cu noi mâine, când plecăm spre București”, a punctat antrenorul secund al „roș-albilor”.

Fiindcă bugetul de stat a fost aprobat târziu și, implicit, Primăriile și Consiliile Județene nu au știut pe ce se bazează în 2019 și cluburile finanțate din bani publici au avut mici întârzieri salariale. Totuși, utiștii și-au încasat primele de joc pentru cele două succese din acest an, cu Brăila și ACS Poli și totul va intra în normal cât de curând.  „Vorbeam și cu restul fotbaliștilor, știm că nu vor mai fi probleme financiare. Dacă vom avea rezultate, nu vor fi probleme cu banii. Noi ne facem datoria pe teren și sunt sigur că se vor face eforturi și vom fi mulțumiți din punct de vedere financiar. Chiar zilele trecute am luat niște prime, dar trebuie să adunăm puncte și să fim liniștiți, căci încă nu suntem. Apoi, obiectivul clar este să construim o echipă pentru la vară”, a adăugat Melinte, unul dintre liderii vestiarului.









11 comentarii

  1. Nu stiu de ce , insa am presimtirea ca in meciurile cu clinceni si snagov( defapt cu echipele bucurestene) , o sa obtineti victorii categorice si la pas….sau mai bine zis pe romaneste , SE VA JUCA PE BUNE !!! VALOAREA LOTULULUI ISI VA SPUNE CUVANTUL !

    0
    0
    1. M-ai făcut să râd copios..auzi că victorii clare? ne bat satele și comunele din Ilfov pe unde ne prind, indiferent că se numesc Clinceni, Snagov, Balotești sau Afumați..valoarea e de coada clasamentului, am văzut ultimul meci la tv al Snagovului, când au bătut la Timișoara, și au doua viteze in plus față de noi!

      0
      0
  2. Chiar daca d-ul Păcurar mai șovăie la alegerea echipei de start ,jucătorii cam știu ce poate fiecare.Consacratii pot avea un cuvînt. Nimănui nu-i convine ,mai ales la sport de echipa ,să tragă pt. cineva care încurcă. E o perioada cînd toți trebuie să scoată la liman ,,,caruta” din noroi. Vremea cuvintelor cam trece. BAFTA !!!

    0
    0
  3. N-avem obiectiv dar avem prime de joc???
    Nu vă supărați, băieții din conducere, dar bag samă că peștele de la voi se impute….serios, faceți pasul ăla in spate, fraților, și lăsați pe cineva competent…v-au vândut jucătorii cum au vrut, un nenorocit de teren de antrenament nu sunteți in stare să găsiți, pentru ce mai ocupați posturile alea?

    0
    0
    1. Probabil ca salarile ( fiind din bani publici) , vor intra abea prin luna mai….iar pana atunci cum vrei sa traiasca oamenii astia , mai ales ca majoritatea au familii ,copii….din ce sa traiasca ? Din aer ? Fa o tu sa vedem daca poti. Aceste prime is bine venite pana intra salarile

      0
      0
      1. De prime am tot auzit….dar de amenzi?
        Hai, să fim serioși, orice jucător mai versat face cam ce vrea pe la noi….avem conducere de nivelul unui club de amatori, cred că cea mai slabă din liga a doua….și n-o spun referitor doar la treaba asta, sunt prea multe cele care s-au adunat….tu poți să pui batista pe țambal dacă crezi că rezolvi ceva.

        0
        0
  4. Ai dreptate Melinte, inca nu sunteti linistiti in ceea ce priveste clasamentul pt. ca inca doua trei meciuri pierdute pe teren propriu si gata ,sunteti in zona minata !!! Deci atentie foarte mare, nu va culcati pe o ureche pt. ca deacuma incolo vin numai meciuri foarte grele cu echipele care trag la promovare dar si cele in lupta pt. retrogradare , deci trebuie sa adunati cat mai multe puncte pt. a nu avea emotii !!! Eu am incredere ca, va ve-ti mobiliza si nu o sa aveti probleme, sunte-ti jucatori cu mare experienta, va urez mult succes in meciul cu Clinceniul, o echipa tanara si ambitioasa care alearga mult pe teren, sper sa fie bine si sa scoateti daca nu trei puncte , macar un punct pt. ca si ala este bun, SUCCES, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  5. un egal la CLINCENI ar fi ca o victorie ptr.UTA ,mai ales dupa dusul rece aplicat de catre echipa din Sanmartin!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button