UTA Arad

Suporterii UTA-ei au încredere deplină în Balint: „Un antrenor pregătit, ancorat bine în realitatea Ligii a 2-a, dar și foarte pozitiv”Aproximativ 40 de fani ai „Bătrânei Doamne” l-au așteptat pe Laszlo Balint, aseară, la Old Lady’s Pub. Însoțit de „secundul” Cezar Zanfir, noul antrenor al „roș-albilor” a ajuns cu 5 minute înainte de ora fixată pentru întâlnire (20) și a răspuns amabil întrebărilor, chiar dacă unele depășeau puțin sfera de competență a susținătorilor.

Discuția, una relaxată, a durat aproape două ore, Balint lăsându-le o impresie foarte bună suporterilor, foarte mulți dintre ei membri ai galeriei arădene. „În primul rând, am remarcat răbdarea și seriozitatea cu care noul antrenor a răspuns oricărui tip de întrebare sau nelămurire a noastră. Evident, este o persoană foarte echilibrată, un antrenor pregătit, bine ancorat în realitatea Ligii a 2-a. Ne-a vorbit puțin despre achiziții, spunând că a dorit să lucreze în special cu fotbaliști pe care îi cunoaște, încă tineri la 24-25 de ani, cu dorință de a face performanță. A mai spus că regretă, oarceum, faptul că suporterii nu vor vedea prea mult noua echipă pe viu până la reluarea campionatului și asta pentru că după meciul cu Pecica, de sâmbătă, cu Luceafărul se va juca în deplasare, după care echipa pleacă în Slovenia. La revenirea în țară, e dificil să mai înghesuim un test cu doar câteva zile înainte de debutul sezonului. La cererea unora, s-au discutat și chestiuni de ordin tactic, vă repet domnul Balint a fost foarte deschis, amabil și foarte pozitiv”, a precizat Dani Proca, președintele Suporter Club UTA.

Inevitabil, s-a atins și subiectul  noului stadion „Francisc Neuman”, mai ales că Laszlo Balint primise asigurări din partea autorităților că echipa va putea juca acolo din toamnă. „Fiind pățiți deja, a fost de datoria noastră să-l avertizăm pe noul antrenor că, poate, ar trebui să ia în calcul și disputarea întregului campionat 2019-2020 pe Motorul, pe sintetic. Ne-a înțeles punctul de vedere, dar ne-a mai spus că deocamdată nu are motive să se îndoiască de cineva. Conducerea clubului i-a pus la dispoziție tot ce a cerut, Motorul II va fi și el bun de antrenamente la revenirea echipei din Slovenia, așadar domnul Balint rămâne optimist și cu privire la darea în folosință a arenei mari pentru lunile septembrie sau octombrie. Până la urmă, e un lucru bun că avem un antrenor care gândește pozitiv și, pe undeva, unii dintre noi începem să fim la fel după ce primarul Falcă a plecat la Bruxelles. Concluzia noastră ar fi că echipa e pe mâini bune, are toată susținerea noastră și că nu ne-am înșelat în urmă cu un aproape doi ani în urmă când am pomenit pentru prima oară numele lui Laszlo Balint ca antrenor al UTA-ei. Se întâmpla după plecarea lui Falub de la echipă, dar mai bine mai târziu decât niciodată…”, a adăugat Proca.

Altfel, să mai spunem că „roș-albii” își continuă pregătirea pe plan local, astăzi fiind programat un singur antrenament, dar și o sesiune de refacere după efort. Totodată, Cipri Rus va fi externat astăzi de la  Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Timișoara, unde, ieri, a suferit o operație după fractura suferită la pomenetele stâng după testul cu Ineul. ”Mulțumesc conducerii clubului pentru promptitudinea de care a dat dovadă accidentării suferite , stafului tehnic și medical pentru susținere necondiționată, medicilor de la Clinica de Urgență Maxilo-Facial și nu în ultimul rând lui Florin Dehelean, fără de care nu m-aș fi putut opera într-un timp atât de scurt !! Operația a decurs foarte bine și în câteva zile voi fi din nou la dispoziția antrenorilor!! Vă mulțumesc tuturor !!! #utaarad1945”, e mesajul postat de căpitanul „Bătrânei Doamne” pe contul personal de facebook.

2 comentarii

 1. Corect!Felicitari!Avem maxima incredere si sperante in Gyuszi Balint!Demult l-am dorit…
  Surpriza maxima:a iesit Burleanu cu inca o nastrusnicie,dupa cele de U19 si U 21,poate ca bune…grupa de fete….initial U 15,apoi obligatoriu echipa de senioare,langa orice echipa de Liga 1-i….Hopa….Piros devine interesant…al naibii cum cade mereu in picioare si ce fler are….Bravo!Vreau eu sa vad cate cluburi din Romania se pot organiza cu academii si grupe de fete?Moare Becali…..dar nu va avea incotro….Iata SUA,no name in fotbal,Soccer,cam ce fac selectionata americana in Franta….
  Se intoarce lumea cu curul in sus!Foarte bine….
  Suntem in anul 2022….selectionata Romaniei feminina se califica pentru prima data….Oauuuuu!Ce tare ar fi….

  0
  0
 2. Suporteri ,jucători și antrenori își doresc o colaborare de cel puțin. 3-4 sezoane. Bineînțeles că aici includem și realizări de excepție !! Apoi unii sau alții își doresc și o schimbare ,dar cu ușile deschise spre o noua colaborare La început de drum speram la o angajare totala. a jucătorilor. Ei sunt oglinda. muncii din club. Entuziasm ponderat și rezerva moderată la prima incercare ,cum fotbalul ,mare sau mic ,rezerva fiecărei echipe. !! Hai UTA !!

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button