UTA Arad

Balint renunță la Crăciun și Botea, dar anunță sosirea unui „închizător” străin





De o săptămână, respectiv două, a avut nevoie Laszlo Balint să-și dea seama că Bogdan Botea și Dennis Andrei Crăciun nu merită să facă parte din lotul UTA-ei pentru noul sezon. La finalul testului cu Progresul Pecica, „principalul” utist a anunțat despărțirea de cei doi fotbaliști, în timp ce Marius Șimăndan rămâne încă sub observație, dar: „Nici el nu este încă la nivelul dorit de noi”, au fost cuvintele lui Balint.

Dar, tânărul „principal” a insistat pe lângă conducerea clubului și pentru înlocuirea lui Stephane Coulibally, iar demersurile par să fi avut sorți de izbândă. „Chiar luni ajunge un mijlocaș central, brazilian cu cetățenie italiană, cu care s-a tot discutat în ultima perioadă. E un <<închizător>> de calitate, dar sperăm să reușim să aducem și un jucător în compartimentul ofensiv, tot un străin cu care negociem de ceva vreme. Sunt niște criterii financiare delicate, noi încercăm să păstrăm un echilibru, încercăm să ne încadrăm în anumite plafoane, iar din acest motiv nu este ușor să aduci străini de calitate în Liga a II-a. Dar, trebuie să mai ținem cont de un aspect și anume acela că jucătorii care ajung târziu au niște decalaje. Nu sunt la același nivel cu restul lotului și din acest motiv dorim să ne completăm cât mai repede lotul”, a mai punctat Laszlo Balint.

De altfel, antrenorul utist s-a întreținut minute bune după încheierea amicalului cu Pecica cu Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA și, probabil, până duminica viitoare, când echipa pleacă în cantonamentul din Slovenia, lotul arădenilor va fi 100% complet.









15 comentarii

    1. Ca sa poți pune tu întrebări prostesti,de aia nu au fost buni…….înțelegi??????stai jos,ai nota 2…..

      0
      0
    1. Teddy o să ai o surpriză. Lucrurile vor sta exact invers. Urmărește lucrurile și ai să te convingi.

      0
      0
    2. Teddy,și cam care ar fi argumentele tale,de ai tras tu concluzia ca uta nu termina in primele 5???chiar sunt curios🤔🤔🤔grija mare ce argumente aduci,ca mai iei o nota de 2,și cu doua note de 2,nu mai ai nici o șansa sa treci clasa…..

      0
      0
  1. TEDDY !? iti mai dau si eu ,nu o nota de 2 si o nota de 1 si nu mai treci clasa in veci !!! Dar cine esti tu ? Nostradamus de le stii pe toate s-au poate esti de rea vointa ?

    0
    0
  2. Nu sint dea rea vointa am crescut cu uta am fost acolo cind a jucat cu tothenhan cu victoria setubal si cu alte mari echipe cind uta o batea pe dinamo si pe steaua cin avea jucatori ca Domide Leac Petescu Kun Lereter si altii cind UTA avea echipa si era o placere sa mergi la stadion cind veneau 10 15 mii de oameni dar undei uta acum

    0
    0
  3. D-lul Balint, pare sa fie, cel mai pragmatic antrenor din cati a avut UTA. E ok asa si e spre beneficiul echipei. Nu trebuie sa avem jucatori ce sa traga la gramaj, ci, fiecare jucator, ce face parte din echipa, trebuie sa vina cu un aport si sa faca diferenta. D-lul Balint stie, ca, o sa fie un campionat lung si greu si fara 2 echipe (minim 22 de jucatori), chiar nu ai ce sa faci. Toti trebuie sa fie apti si dispusi sa lupte. Aici se vede mentalitatea profesionistului din noua generatie. Respect D-le Balint si din partea noastra, a Suporterilor si a locuitorilor Aradului, ai tot sprijinul.

    0
    0
  4. Da domnule TEDDY,asa este, aveti dreptate si eu am prins aceasta echipa fantastica a UTA.-ei dar acuma trebuie sa intelegeti ca acuma este altceva . Nu poti compara ce a fost atunci si ce este acuma !!! Trebuie sa aveti rabdare cu echipa aceasta actuala a UTA.ei cu jucatori buni si un antrenor tanar ,serios si valoros !!! Nu puteti sa spuneti dinainte ce se va intampla cu UTA. in campionat ca, nu aveti de unde sa stiti ? Bineanteles ca, or sa fie multe echipe care se bat la promovare, va fi greu dar UTA. are sansa ei !!! Va doresc sanatate si mult optimism !!!

    0
    0
  5. Gradinarule, du-te prin zona industrială si caută sponsori, oferă abonamente pt firme. du-te încearcă la Teszari patronul digi, nu umfla pretul biletelor si abonamentelor, că lumea trebuie atrasa la stadion, nu alungati cu preturi de europa league cand joci cu snagov si ai scaune de plastic ordinar si nici un acoperis la tribune! Ai vazut ce preturi au Petrolul sau u cluj la abonamente?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button