Glorii arădene

Old-boys UTA a sărbătorit sfârșitul unui an frumos. Galerie foto de la banchetul utiștilor!





Întâlnire de suflet, marți după-amiază, pentru vechii fotbaliști ai UTA-ei care rămân uniți în echipa de old-boys. În cadrul intim oferit de hotelul Coandi, Gheorghe Vaczi și Ionel Costin – cu Dorel Cura, Adrian Țolea  Alexandru Meszar și George Albu invitați – i-au chemat la câteva ore de aduceri aminte pe fotbaliștii care continuă să țină sus steagul alb-roșu.

Seniorii Alexandru Dan, Christos Metskas, Puiu Tăuceanu, Flavius Domide, Gabor Biro, Mircea Axente și Emanoil Gherghel au primit câte o plachetă cu însemnele UTA Old-boys și au fost aplaudați de componenții trupei arădene – Emil Szabo, Gabi Mihaly, Pavel Szel, Marius Grad, Sandu Gaica, Mihai Țîrlea, Emerich Hirmler, Cornel Nădăban, Octavian Nadiu, Dacian Tuef, Dorel Toderaș, Dan Mănăilă, Gheorghe Vânătoru, Adi Ungur, Nicolae Mitu, Gheorghe Lazăr, Vasile Rad, Mihai Pintea și Florian Voinea , plus fostul arbitru arădean Marcel Vida.

În centrul atenției, nea Dan, la 83 de ani, mereu cu gândul la viitorul UTA-ei. „Eu și Toma Jurcă, bolnav, din păcate, acum, am rămas de la înființarea echipei de old-boys”, și-a amintit cel care și-a legat numele trei decenii de sectorul de copii și juniori de la UTA.

Marea noutate vine în dreptul băncii tehnice, Gabor Biro anunțând că renunță la postura de antrenor principal. „Dar rămân alături de echipă, fotbalul a fost și este viața mea”, a mărturisit fundașul de fier al anilor 60-70, căruia Vaczi i-a propus postul de vicepreședinte. Deocamdată, numele noului antrenor n-a fost decis, dar se pare că șansele cele mai mari sunt în dreptul lui Sandu Gaica.

„A fost un an frumos, ne-au vizitat două echipe din Germania, am avut întâlniri în Ungaria și România, mai ales cele cu Poli Timișoara și FC Bihor, am ieșit în tot județul. Old boys UTA trăiește și va trăi, cu mine, cu domnii Costin, Biro, Domide, ne pare bine că ne sunt alături Consiliul Județean, Primăria și că putem duce înainte numele și tradiția UTA-ei”, a concluzionat Gheorghe Vaczi.









Un comentariu

  1. foarte frumoase momente, dintre fostii divizionari A, multii sunt buni antrenori care ar trebui folositi la echipele din Arad[ Gaica, Grad,Vanatoru]. Romanescu a prezentat actiunile old boys UTA in tot cursul anului

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button