Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Cristi Panin se implică în sărbătoarea dedicată Baronului Neuman!





Probabil cel mai valoros produs al fotbalului arădean din ultimele două decenii, dublu câștigător al eventului în România cu CFR Cluj, Cristi Panin a arătat întotudeauna mult respect pentru locurile din care a plecat. Că a fost vorba de UTA sau de oricare alt subiect legat de Arad, cel poreclit „Pandele” a răspus întotdeauna pozitiv. La fel a făcut-o și acum, când Petre Botiș și cei care au gândit o sărbătoare fotbalistică dedicată Baronului Francisc Neuman, la un secol și un an de la nașterea sa, i-au propus implicarea.

„Cristi a fost de acord să participe activ la manifestările pe care dorim să le organizăm în cinstea lui Francisc Neuman, cel căruia Aradul (nu doar cel fotbalistic) îi datorează atâtea. Urmează să punem totul la punct în scurt timp”, a dezvăluit Botiș concluzia întâlnirii de sărbători cu Panin.

Cristi Panin a plecat la CFR Cluj în 2004, iar alături de feroviari avea să trăiască marile bucurii ale carierei, inclusiv convocarea în echipa națională.

Alături de Gheorghe Vaczi și Ionel Costin, conducătorii Asociației Old-boys UTA Arad, Botiș senior a creionat planurile unei sărbători în onoarea Baronului Francisc Neuman, cel care înființa ITA și Indagrara la scurt timp după al doilea război mondial. Punctul culminant e programat pe 5 iunie, atunci când echipele de veterani ale celor două cluburi arădene ar urma să dispute un meci. Ziua continuă cu a doua întâlnire, între actualele echipe ale UTA-ei și Olimpiei Bujac, în garnitura bujecană fiind preconizat să joace Panin și Sorin Botiș, împreună cu câițiva dintre colegii de la CFR și Honved.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button