Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Mesaj din partea familiei Petschovsky





Utiștii se pregătesc să-și sărbătorească simbolul peste câteva zile. Pe 6 octombrie s-au împlinit 44 de ani de când Iosif Petschovsky s-a stins, iar familia alb-roșie s-a reunit la locul său de veșnică odihnă pentru a-l comemora. Următoarea acțiune: vineri, 12 octombrie, de la ora 17,00, pe arena „Francisc Neuman”, Old-boys UTA a invitat la ediția a V-a a Memorialului dedicat lui „Csala” echipele Poli Timișoara, Corvinul Hunedoara și FC Bihor.

Din Germania, familia fotbalistului confundat cu trecutul Bătrânei Doamne, a salutat inițiativa utiștilor. „Nu putem decât să ne bucurăm că Iosif Petschovsky înseamnă atât de mult pentru UTA, echipa pe care a iubit-o enorm la rândul lui. Îmi amintesc și de acțiunile trecute, la câteva am luat și eu parte împreună cu unchiul meu, Ladislau Petschovsky. Au fost clipe de neuitat. Familia UTA-ei merită toată aprecierea pentru gesturile făcute față de amintirea lui „Csala-bacsi”, ne bucurăm și ne mândrim, în același timp, pentru că UTA e legată și azi de numele lui”, transmite Josef „Joe” Petschovsky, nepotul celui supranumit „Campionul fair-play-ului”.

Un comentariu

  1. Pe la anii 60 se juca un meci intre echipe Aradene pe staduionul UTA.
    Din intamplare am fost in tribuna la 2-3 scaune de Petschovsky

    Si atunci ca si acum au fost oameni care faceau rusine fotbalului–
    Acest om spunea privind meciul spunea:……….Va bateti joc de fotbal…….

    0
    0
    1. nu poti compara perioada aceea cu cea de azi,atunci fotbalistii mai munceau si in fabrica (bine nu trageau la baros) apoi veneau la antrenament si jucau fotbal de placere.astia vor si o caruta de bani si nici fotbal nu stiu sau fac jocuri murdare.Uita-te ce echipa avem acum,nu exista etapa sa nu fie cate 2-3-4 accidentati sau nu faca careva o prostie.jucam numai cu mercenari care sunt interesati numai de bani.Ierau jucatori care incepeau campionatul ca titulari si jucau 30 sau 34 fara accidentari sau cartonase .Acela era fotbalul anilor 60-70.ce vremuri frumoase!!!

      0
      0
  2. e mai greu acuma sa joci ca si in acei ani,placerea tio aduc banii si cum la noi nu sunt se ajung si la astfel de situatii,sa ne bucuram de trecut sa ne mandrim ca dea lungul anilor la UTA au jucat mari fotbalisti si sa speram ca intr-un viitor apropiat UTA sa redevina ceea ce a fost candva,insa va fi foarte greu

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button