Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Memorialul Legendelor îi va fi dedicat lui Costică Ștefănescu





stefanescu romaniaSinuciderea lui Costică Ștefănescu a căzut ca un trăznet peste fotbalul românesc. De la Arad, utiștii au primit cu tristețe vestea că omul care a jucat 490 de meciuri în Divizia A și a purtat tricoul naționalei de 66 de ori a decis să-și încheie singur și cutremurător suferința.

UTA Old Boys stabilise un meci de gală cu Craiova Maxima, al cărei lider a fost Ștefănescu (foto, primul din stânga, rândul de sus), pentru sâmbătă, 24 august, ora 18,00.

„Am luat legătura cu cei din Craiova, le-am transmis condoleanțe, suntem alături de ei. Dorim să treacă peste acest moment cumplit, Costică Ștefănescu a fost unul din prietenii noștri. Aurel Țicleanu și Silviu Lung au fost la el acum două săptămâni și i-au spus că vin să joace cu UTA pentru un meci. Era foarte încântat, a jucat de multe ori pe stadionul UTA-ei. Ei sunt hotărîți să vină la Arad, deși trec prin clipe grele. Costică Ștefănescu va fi comemorat prin ce a iubit cel mai mult, fotbalul. Memorialul Legendelor îi va fi dedicat lui. Aradul este lângă fotbaliștii Craiovei, îi așteptăm cu drag, prin sport se poate trece peste momentele grele, cu toate că e dureros să pierdem oamenii dragi”, a spus Gyuri Vaczi, președintele Old-boys UTA Arad.

Un comentariu

  1. Maaaaare fotbalist! Dumnezeu sa-l ierte!!!
    Pentru cei mai tineri…rândul de sus: Ştefănescu, Boloni, Mulţescu, Sameş, Dinu, Iordache;
    rândul de jos: Tilihoi, Munteanu II, Marcel Răducanu, Doru Nicolae, Mircea Sandu.
    Uitaţi ce de lume asista la meciurle naţionalei!

    0
    0
  2. Eu zic ca la ce fotbal se juca atunci comparativ cu super tacticizatul fotbal de acum,craiova maxima ar lua bataie azi de la pancota!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button