Glorii arădene

Toboganul morții… S-a dus și Petre Șchiopu !





SCHIOPU PETRE 2013UTA își varsă lacrimile…o părăsesc toți. Nici nu s-a răcit bine trupul lui Puiu Tăuceanu, că acum jumătate de oră s-a stins și Petre Șchiopu, celebra extremă dreaptă a UTA-ei anilor 70.

Coelg în copul observatorilor de joc, Petre era un om deosebit fără aere de vedetă deși avea tot dreptul să le afișeze. Discret , prietenos, ”Pătatul” cum îl porecliseră coechipierii , a mai bifat un loc îndoliat în panoplia Bătrânei Doamne.

Dumnezeu să-l odihnească –n pace!

Ioan Hamza

 









Un comentariu

  1. Vineri ,spre seara, s-a stins,rapid si neasteptat, unul din idolii tineretii mele,de suporter utist,devenit apoi vecin si bun prieten : Petre Schiopu. Deocamdata pot anunta ca va fi depus la Casa Mortuara din Gradiste, si ca ,dupa toate probabilitatile ,inmormantaea va avea loc dumineca la pranz. Un tip discret,parca cu grija de a nu deranja,Petre Schiopu a fost un mare fotbalist (remember UTA- Vagonul ?), apoi antrenor,si in ultimul timp observator AJF. Un tip corect,cu pareri pertinente, in fotbal, Petre Schiopu lasa in urma sa regrete,pentru cei care l-au cunoscut,pentru suporteri,colegi de echipa ,dar si pentru prieteni. Maine,sper ca UTA va pastra un moment de reculegere in memoria sa,clubul textilist a fost ” viata lui „. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante sincere familiei !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button