Glorii aradene

Old Boys UTA încheie anul cu gândul la „Gioni” Brosovsky

Un 2014 frumos pentru veteranii utiști e pe cale să se încheie, însă nu înainte de un ultim tribut, cel adus golgeterului all-time al Bătrânei Doamne. Pe 22 decembrie, Old Boys UTA organizează o nouă ediție a memorialului dedicat lui Ladislau Brosovsky.

Reuniunea din acest an vine să aducă încă un stop din savoarea trecutului sportiv al Aradului. Gyuri Vaczi și ai săi reiau o veche tradiție, meciurile dintre UTA și echipe ale orașului din diferite ramuri sportive. Pe parchetul Polivalentei arădene își dau întâlnire rugbiștii de altădată de la Gloria PTTR Arad, vechii handbaliști de la Constructorul și fotbaliștii veterani ai Vagonului, gruparea de unde Brosovsky a ajuns la UTA.

„Veți avea posibilitatea de a aplauda la scena deschisă evoluția unor sportivi consacrați ai Aradului, alături de invitați din Serbia (Steaua Roșie Belgrad) Austria (Salzburg) și Ungaria (Beckescsaba).
Vom putea, cu aceasta ocazie, sa-i urăm împreuna un prietenesc „LA MULȚI ANI !” și legendarului Mircea Axente, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani! Vă așteptăm cu drag!”
, transmite Old Boys UTA, pe pagina de facebook.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close