SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Pîncotanii își încheie vacanța luni după-amiază, a fost programat și cel de-al doilea amical al iernii cu UTA

Luni, cu câteva ore după „verișorii” de la UTA, „șoimii” se reunesc și ei în noul an la „Arena Ionuț Popa”. Tehnicianul va avea o primă discuție cu vechii și noii săi elevi, urmând ca pregătirea propriu-zisă să debuteze marți. Ținând cont de faptul că arena CSȘ Gloria a ieșit din circuit până în luna martie, pîncotanii va trebui să identifice noi locații pentru antrenamente.

Din câte se pare, partea de alergări va fi făcută pe pista de tartan a arenei Gloria, pentru ca ședințele de pregătire cu caracter tehnico-tactic să se desfășoare pe terenurile din preajma Aradului, cel mai probabil Frumușeni, Aluniș sau Horia.

La prima întâlnire a anului nu vor mai fi prezenți portarul Sălăjan, fundașul Doda, mijlocașii Oprea, Danci și Cuedan și atacantul Ousmane. În schimb, lângă Irimia e așteptat să apară Andrei Cioară, dar și câțiva fotbaliști în probe. Se aude despte foștii „luceferi” Modan și Teședan, plus un atacant de origine belgiană. În schimb, Pavel Piroș ar mai trebui să aibă o discuție telefonică cu Suciu, pentru ca acesta să fie convins sută la sută să revină în „alb-negru”.

Totodată, în programul de amicale al formației din Podgorie a intervenit o mică schimbare. Partida cu Crișul Sîntandrei care ar fi trrebuit să se joace la Salonta se transformă într-un „triunghiular” la care va lua parte și UTA. Acesta va avea loc pe 3 februarie pe sinteticul de la „Șega”.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close