Volei

UVVG ProVolei pregăteşte să arunce pe piaţă şi o echipă de fete în A2

volei1-640x425După ce proiectul echipei masculine din A2 a prins rădăcini, preşedintele UVVG ProVolei, Radu Sabău, intenţionează să revitalizeze şi sectorul feminin.

Sportul românesc este într-o mare criză, lucru ştiut de toţi dar recunoscut de puţini. Nu face abstracţie de la acest fenomen nici voleiul: multe cluburi, în trecut campioane şi cu participări în Liga Campionilor, azi se târâie în campionat şi sunt în pragul desființării. În aceste condiţii UVVG ProVolei Arad are în acest an un nou obiectiv, realizabil: înscrierea în campionatul naţional de volei Divizia A2 a unei echipe de fete. Acest lucru ar urma să se realizeze cu jucătoare crescute pe plan local, unele junioare, altele au trecut de câţiva ani pragul senioarelor. În fond nu facem nimic altceva decât să urmăm politica clubului, aceea de a creşte jucători şi jucătoare în propria pepinieră şi de a-i promova la momentul oportun. Ştim că toată lumea îşi doreşte rezultate imediate dar dacă din urmă nu vine nimic… În acest fel si banii, eterna problemă, banii arădenilor, ai contribuabililor se duc în direcţia dorită: spre copiii arădenilor. E foarte simplu să investeşti o cărută de bani anual în jucători care stau 6-7 luni în Arad apoi dispar. Banii se duc, rezultate se obţin sau nu iar de pe plan local nu promovăm nimic.

Înscrierea UVVG ProVolei Arad în liga secundă de volei feminin se va realiza cu ajutorul Primăriei şi Consiliului Judeţean Arad, deocamdată singurele instituţii care sprijină acest proiect. Sperăm ca până în vară când practic vom demara toate demersurile acestui proiect la el să adere si câtiva sponsori. Noi vă promitem că până la începerea campionatului echipa se va pregăti intens pentru a practica jocuri de calitate, spectatori mulţi pentru că jucătoarele mai ales cele din volei sunt renumite pentru frumuseţea si corpul lor atletic şi vă asteptăm de pe acum la sală”, spune Radu Sabău, preşedinte UVVG ProVolei Arad.

UVVG ProVolei Arad continuă selecţia pentru depistarea tinerelor talente la volei. Cei interesaţi sunt aşteptaţi în zilele de luni. miercuri şi vineri între orele 16,00-17,30 la sala de sport a Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Arad sau la telefon 0745-515249 – profesor Radu Săbău.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close