UTA Arad

Transferul lui Ignea – ca și căzut; Grădinariu: „La UTA se ajunge greu, ca și pe vremuri”





Deși ambele părți au făcut ieri un pas în față, conducerea clubului UTA pentru că l-a chemat pe Alin Ignea la discuții, iar fotbalistul că s-a și antrenat alături de cei care i-ar fi putut fi colegi din această iarnă, totul a intrat în impas. Există o diferență destul de importantă între ceea ce solicită fotbalistul (adică exact condițiile de la FC Baia Mare) și ceea ce oferă șefii „alb-roșilor”.

Prin urmare, mijlocașul de 26 de ani s-a antrenat de unul singur în această dimineață pe un teren din orașul natal Timișoara, urmând – cel mai probabil – să poarte discuții concrete cu alte divizionare secunde. Există chiar posibilitatea ca Ignea să rămână până la finalul stagiunii la Baia Mare, antrenorul Dorin Toma insistând mult pentru întoarcerea sa.

Practic, conducerea „Bătrânei Doamne” confirmă eșuarea negocierile cu fotbalistul dorit pe „Motorul” în special de „principalul” Roland Nagy. „La UTA se ajunge greu, ca pe vremuri. Trebuie să ai un profil aparte, o anumită valoare, oricum mult peste ceea ce avem noi acum la echipă, pentru a juca pentru cel mai titrat club din Provincie.  Au confirmat foarte mulți jucători, bat la ușă mulți alți tineri foarte valoroși, în sfârșit este o situație cum nu a mai fost de mult. Nu suntem disperați să facem neapărat transferuri, mergem pe stabilitate și continuitate”, a precizat Codru Grădinariu, directorul  general al echipei fanion a Aradului, fără a se referi neapărat la „speța Ignea”.

Totuși, „oficialul” a lăsat ușa deschisă pentru alte transferuri, care – însă –trebuie să se încadreze în profilul descris mai sus.

Un comentariu

  1. Dle Codrut Gradinaru, elegant este ca atunci cind nu poti satisface dorintele unui jucator sa spui : ” nu ne-am inteles”. A spune ca Ignea nu satisface cerintele ( valoare, nevoie, calitati) unui club ca UTA este o greseala ( elegant exprimat…. ), nu este o realitate.. Ignea este (cel putin) la aceiasi valoare cu Chindris, a jucat la echipa de
    pe primul loc, e aradean, UTA ar avea nevoie e el, daca ar vrea mai mult. Este cel putin nedrept sa spui ca nu este de UTA. Mai degraba UTA are un drum, care nu presupune prezenta unui jucator ca si Ignea.. As vrea ca staful, chiar daca nu ne poate spune deschis : ” nu ne intereseaza promovarea”, sa nu ne creada , pe noi unii suporteri, oameni fara discernamant, fara inteligenta. Stiu, aveti la mijloc vreo 4-5 tinerei, pe care ati vrea sa-i promovati, pentru vanzari eventuale. Dar nu ne luati de….necunoscatori.

    0
    0
  2. PS „…Nu suntem disperați să facem neapărat transferuri, mergem pe stabilitate și continuitate”, a precizat Codru Grădinariu, directorul general al echipei fanion a Aradului, fără a se referi neapărat la „speța Ignea”.
    Stiam asta, dar de ce l-ati mai chemat la UTA?. As dori ca cei care comunica ceea ce va fi la UTA sa o faca onest, cinstit. Nu avem nevoie de ” vrajeli”. Stiu ca UTA nu are banii, stadionul, intentia si putinta de a promova, dar sa fim….cinstiti si …seriosi !

    0
    0
  3. DOMNULE GRADINARU VALOAREA LUI IGNEA ESTE MULT PESTE CE ARE UTA IN LOT IAR DACA UN JUCATOR VREA SA CISTIGE TOT CIT A CISTIGAT LA BAIA MARE MI SE PARE NORMAL NU CRED CA LA UTA SE VREAU TRANSFERURI JUCATI MURDAR LATI CHEMAT LA DISCUTI SA NU VA ZICA SUPORTERI CA NU ATI INCERCAT SA FACETI TRANSFERURI NU IMI PLACE ACEASTA POLITICA AS PREFERAT SA IASA CINEVA din conducere sa spuna nu vrem promovarea ar fi cel mai corect nu credeti domnule GRADINARU

    0
    0
  4. Codrule ne iei de prosti. Spune adavarul ca UTA are un fond de salarii iar pretentiile lui Ignea depaseau plafonul. Chiar ne vedti tampiti. Copil (nu e nimic personal sper sa nu se supere) a fost reprimit la UTA dupa ce a stat pe tusa 6 luni , el a avut valoare de UTA si Ignea nu? Acum a plecat si Secheli, nu cred ca Ignea vrea mult peste Secheli, Ignea sa se gandesca ca la Baia Mare a jucat pe promisiuni pe cand la UTA desi salarii mai mici se platesc pana la urma.

    0
    0
  5. oamenilor traim intr-o economie cerere oferta, asa este si in acest caz lui Ignea i s-a facut o propunere el a cerut mai mult ca na acum ceva vreme se plangea ca el la ultimile echipe nu a primit nici un ban traind cu bani de acasa (Olt si la Baia Mare), ca ex la Baia Mare a zis ca primit doar 2 salarii el ajungand acolo in vara. Oare nu ii era mai OK, ca mai greu sau mai usor la UTA isi lua salariu dar el se crede din pacate mai bun decat e si presimit ca va juca undeva prin C sau se va intoarce la Baia Mare. Sa stii @maikal ca nu sunt deacord cu tine de exemplu in meciul direct Ignea de prin minutul 50 nu mai putrea sa stea in ghete daca era o valoare extraordinara era undeva prin divizia A insa el nu a facut fata nici la Pandurii nici la Botosani.

    0
    0
    1. S-ar putea sa ai dreptate, dar daca nu s-au inteles, spui asta, nu spui ca nu are valoare de UTA.. Cit despre ” de prin min 50 nu mai putea sa stea in ghete” sa fim seriosi, Ignea a cam jucat tot turul, ca titular,la echipa de pe primul loc, poate , la Arad nu a tras de el, din oarece cauza .. Sa ne purtam frumos, chiar daca ne despartim de unii. Spre exemplu lui Szekely trebuie sa-i spunem : „multumim pentru ce ai facut pentru UTA, acum pentru noi esti prea scump si nu mai esti indispensabil. Noroc si drum bun !”

      0
      0
  6. Nu vad nici o mare pierdere in Ignea. Mai sunt o gramada de jucatori de genul. Si Gradinariu a mai spus iarna asta ca daca se vor face transferuri va fi vorba de transferuri foarte serioase, daca nu, se va ramane cu lotul actual.

    0
    0
  7. nu e o pierdere, fiindca nu l-am avut, dar de semna cu noi, era cu siguranta mult peste ce avem noi acum la mijloc. probabil vom juca cu un junior la centru, iar cu un mijlocas langa un pusti, care din 3 pasa doua le da in spate nu avem cum sa crestem in evolutii.
    nenumarate faze ale baimarenilor au pornit de la Ignea, are executii bune, vede bine jocul, spre deosebire de ce avem acum, el din 3 pase doua le-ar da in fata …
    si ar mai fi unul ca el in apropiere … Dragalina …

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button