UTA Arad

ASA Târgu Mureș îl monitorizează pe utistul Chindriș; Mara: „Vorbim la vară, acum avem destui mijlocași centrali în lot”





După Burlă și Hlistei, un alt fotbalist al „Bătrânei Doamne” a atras atenția unei grupări de Liga 1. Este vorba despre Marius Chindriș, mijlocașul central de 24 de ani al arădenilor, pentru care – probabil – a fost o vorbă bună și George Țucudean, noul atacant al trupei lui Grigoraș. Cei doi sunt prieteni și colegi de generație la Atletico și apoi UTA.

Contactat telefonic, Bogdan Mara, directorul executiv al ASA-ului a confirmat interesul pentru „închizătorul” arădenilor, dar o ofertă concretă ar putea sosi doar la finalul stagiunii. „Într-adevăr, îl monitorizăm pe Chindriș, îi vom urmări evoluțiile și în primăvară și în funcție de asta o să mai vorbim în vară cu cei de la UTA. Acum avem destui mijlocași centrali în lot”, ne-a declarat fostul internațional, component al echipei fanion a Aradului în sezoanele 2006-2007 și 2012-2013.

Cu excepția partidei de la Mioveni, când a fost menajat de stafful tehnic, Marius Chindriș a fost mereu titular și integralist la UTA în prima parte a campionatului ligii secunde la fotbal.









Un comentariu

  1. Pana la vara Asa TG Mures se desfinteaza!
    Chindris nu ar fi o pierdere, are deja o varsta si nu e nu stiu ce!
    Ignea ar fi mai bun decat Chindris!
    Sa vina italienii, dar sa nu controleze mai mult de 49% din club!
    Daca conducatorii utei au stat la negocieri, inseamna ca sunt dispusi sa vanda, nu cred ca au stat la negocieri doar din bun simt!
    Raducioiu era cu „cum se spune la voi la Romania?” 🙂 Sa fim seriosi, aici sunt multi jucatori tineri, de viitor si acum trag toti la stup!

    0
    0
  2. Ce sa faca Chindris la ASA ?! Vedeti,de aia se duce fotbalul nostru in jos… Cum Doamne sa joace Chindris la liga 1,cand el abia ar prinde la UTA daca nu ar fi Meszar si Rol…vaisamar de fotbal…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button