Baschet

Ceva mai bine: BCM Timişoara – Univ Goldiş ICIM Arad 78-51





După înfrângerea la scor cu Alexandria, Univ Goldiş ICIM Arad, în formulă tânără, s-a întors cu mâna goală şi de pe Bega. Numai că de data aceasta elevele profesoarei Ildiko Prisăcariu au jucat mult mai curajos, cu mai mult tupe şi aproape două sferturi şi jumătate au avut momente în care au pus probleme unui adversar cu trei straniere şi câteva românce cu mai mult „cheag” la nivel de senioare.

Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul mai ales în sfertul 3, atunci când timişorencele au izbutit o evoluţie legată şi care a adus o diferenţă de scor mai aproape de realitate. Oricum prestaţia tinerelor arădence nu a fost una, cum poate ar gândi unii, catastrofală. Urmează însă două jocuri imposibile pentru New Univ Goldiş ICIM, meciuri în care infruntă două echipe cu pretenţii de titlu: la CSU Alba Iulia şi cu CSM Târgovişte.

Formații:

Timişoara: Dumitrache 17 (2×3), Wilson 17, Lough 13 (2×3), Grbic 8 (1×3), Szmutku 7, Zidaru 7, Mita 4 (1×3), Serrieh 3, Neagu 2

Arad: Manea 12, Spier 10, Ciorban 9, Moraru 6 (2×3), Mercea 5, Bupte 5, Pal 2, Gădărici 2. Au mai jucat: Vaţi, Toth, Spinean, Mera.









Un comentariu

  1. Sus fruntea fetelor,nu-i nici o tragedie.Totul e ca voi sa arata-ti ca aveti valoare.Eu cred in voi chiar daca nu am avut posibilitatea de a va vedea pe viu.
    Multa bafta in meciurile ce urmeaza,,BUBURUZELOR,,!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button