UTA Arad

Filieră italiană în jurul lui Florin Răducioiu, interesată de preluarea UTA-ei





Brandul și parcursul foarte bun al UTA-ei din prezenta stagiune acționează ca un magnet pentru oamenii de afaceri care doresc să investească în fotbalul românesc. Lucrurile sunt și mai plauzibile când vorbim și despre un român implicat în negocieri și nu unul oarecare. Florin Răducioiu este fost fotbalist al echipei naționale, component al „generației de aur” care a contribuit din plin la parcursul excelent la Mondialul din 1994, iar recent a fost și antrenor federal. Fostul atacant ar avea în spate un grup de investitori din Italia, care a și făcut o propunere concretă de preluare, deocamdată parțială, a clubului fanion al Aradului. De asemenea, Raducioiu are un prieten la Arad, liant important în toată operațiunea.

Din informațiile noastre, discuțiile dintre părți sunt avansate, vorbindu-se deja și despre demararea unui audit financiar la club. E un pas necesar pentru perfectarea înțelegerii, ce are – bineînțeles – ca finalitate investiții importante încă din această iarnă pentru obținerea promovării în Liga 1 la finalul sezonului.

Este posibil că Răducioiu, care trăiește în Italia, la Brescia, să vină la Arad la finalul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare, dar asta numai dacă discuțiile telefonice ce se mai poartă în aceste zile rămân constructive. Fostul internațional și oamenii de afaceri care-l susțin ar mai fi fost interesați de preluarea celor de la FC Bihor sau Universitatea Cluj, de asemenea cluburi de mare tradiție, dar datoriile mari au oprit orice negocieri. În schimb, „Bătrâna Doamnă” atrage mult și datorită faptului că pasivul financiar este foarte mic în comparație cu alte grupări.

Un comentariu

  1. N-om sta nu stiu cat de bine cu banii da sa nu mai aud de grupuri de italieni din spatele nu stiu cui. Numa ce-o fost Mutu pe aci, acuma vine Raducioiu. Sau poate vine iar Guzzardi; sau gio, ca oricum mai are un club de fotbal, nu?

    0
    0
  2. Mai bine chinezi decat italieni.Ce e bine e ca UTA a inceput sa fie in centrul atentiei.Dar eu sunt de parere ca daca cineva vrea sa vina la UTA sa vina ca actionar minoritar fraiele sa ramana in mainile celor care sunt acum la UTA si sa fie trecute in acte coditii in favoarea clubului in conditii avantajoase si bine definite si termeni conditionat exact nu ce vor altii.Si la cluburile mari din lume mai nou sunt actionari chinezi, arabi, americani

    0
    0
  3. Iar miroase a „pizza” la UTA ? Parca ne saturasem ,nu spuneam ca nu mai vrem? O luam iar cu macaronarii? Orice ar fi sigla,culorile,palmaresul sa ramana la SCU !!! Degeaba o sa plangem noi pe site ,daca vor sa se cupleze cu macaronarii o vor face. Daca se va investii serios si nu vor face magarii,s-ar putea face treaba serioasa,poate asa se vor urgenta si lucrarile la stadion,se va dori sigur promovarea….etc,etc! O sa urmarim cu interes aceasta actiune, Raducioiu era un baiat serios,dar acum dupa atatia ani de stat la ei,nu stiu ce sa mai spun ! Sper sa nu fim dezamagiti !

    0
    0
  4. Degeaba spuneti ca nu e bine, dar alta solutie nu prea vad. In afara de Tucudean cu Cotta nu mai vine nimeni cu bani. Oare si el cat mai rezista ???

    0
    0
  5. vai ce dor mi-a fost de poveștile astea… :)) am stat prea liniștiți, trebuie să mai apăra așa din când în când o bombă din asta… câte grupuri au vrut să vină la UTA :))) chiar ca mi-a fost dor :))

    0
    0
  6. Ar trebui sa le spuna cineva, daca tot vin la negocieri si discutii, ca daca isi bat joc de noi nu le vom permite prea mult sa o arda aiurea. Cand vin aici sa stie ca noi suntem UTA.

    0
    0
  7. Sper sa fie un zvon. Daca un investitor, din plecare, se uita la datoriile unui club de liga a doua ( care nu pot fi, oricum, mari, nici chiar la U Cluj ) inseamna ca nu are bani, ca vrea doar sa speculeze. Dupa mintea mea, ar fi o mare greseala sa dam din nou clubul pe mana macaronarilor. Nu am incredere nici in Raducioiu ( asta e problema mea). Mi-as dori UTA condusa de un grup local ( Dl Blidar, Universitatile, neamtul de la vagoanele de marfa, si mai sint inca destui). Decit italieni, mai bine arabi sau chinezi, care nu ar veni cu o superioritate tipic italiana ( dar neproductiva). Ati vazut ce am mai patit, dar uitati-va si la Rapid,.la ceahlaul, la caransebes cit de seriosi sint italienii.

    0
    0
  8. Mai e interesat băiatul ala italian din Arad ce detine si un hotel, Gianluca, Giancarlo.., ceva cu ‘g’, oricum. 🙂

    0
    0
    1. Nu rade !!! Sunt multi care urmaresc acum UTA(me refer la investitori) o sa avem echipa in liga1,stadion nou,o gramada de jucatori tineri si buni.Unii poate urmaresc sa faca profit de pe jucatori,altii sa isi faca „nume” sunt multe interese la mijloc.Oricum va fi, raman la ideea ca SCU trebuie sa se implice si sa pastreze sigla,culorile si palmaresul ! Prin cate sa trecut anii trecuti cred ca s-a invata ceva,sa nu mai fim pacaliti de toti coate-goale sau macaronari !UTA este a Aradului si asa trebuie sa ramana,este brandul orasului !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button